A szexualitás, mint olyan, teljesen értéktelen

Forrás: Thinkstock -
szex Deáki Tímea szexuális élet romantika szexualitás szerelem szakértő kapcsolat gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal kevesebbet szexelünk, mint tíz éve című cikkünkhöz szakértőnket, Deáki Tímeát hívtuk segítségül. Párterapeutánk elmondja, mi az oka a jelenségnek, és miért élünk ma ritkábban nemi életet, mint korábban.
Forrás: Thinkstock

Szakértőnk elmondása szerint a technika rohamos fejlődése, így az internet szinte mindenhová begyűrűzése tökéletes táptalaja a problémakörnek. Ma bárki, bármikor és bárhol elérhet szexuális oldalakat, és így bizonyos dolgokat megélve már nem feltétlen van szüksége egy másik ember tényleges közelségére. A netes, olykor anonimitást is lehetővé tevő világában mindenki az lehet, akivé válni akar, és előadhatja, hogy mekkora ász. Kibújva a biztos menedékből a valóságba már nem lenne olyan magabiztos, mint egy chat-szobában, így inkább nem is teszi.

Forrás: Thinkstock

"Amíg nem tanulják meg az emberek újra, hogy a szeretet alapja az őszinteség és az odaadás, addig tízévente (reméljük nem gyakrabban) folyamatosan csökkenő tendenciákról fogunk olvasni. Ki hallott már arról, hogy az az erős, aki meri gyengének mutatni magát? Furcsa, mi? Pedig működik!"

25-40 - A nők heroikus életszakaszahttp://www.life.hu/szeress/20131230-25-es-40-eves-kor-kozott-van-a-nok-legforgalmasabb-eletszakasza-egy-felmeres-szerint.htmlDurva! Sokkal kevesebbet szexelünk, mint tíz évehttp://www.life.hu/szeress/20131230-az-elte-felmerese-szerint-sokkal-kevesebbet-szexelnek-az-egyetemistak-mint-tiz-eve.htmlLégy a saját életed szerelmi tanácsadója!http://www.life.hu/szeress/20131213-nagy-melinda-asztrologus-szerint-olvasonkban-egy-csodas-lelki-segito-van-csak-nem-hallgat-ra.htmlA szürke ötven árnyalata első erotikus jelenetehttp://www.life.hu/szeress/20131228-e-l-james-szurke-otven-arnyalatanak-elso-kisfilmje-dakota-johnsonnal-es-jamie-dornannal.htmlVisszaeső szexelők és továbblépni nem tudókhttp://www.life.hu/szeress/20131213-gyori-szilvia-szexualpszichologus-segit-megfejteni-miert-kezded-ujra-folyton-az-exeddel.htmlA szex egy érzelemmentes, erotikafüggetlen mérőeszközhttp://www.life.hu/szeress/20131218-deaki-timea-parterapeuta-elmondja-szinglikent-vagy-parban-szexelunk-e-tobbet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.