Niall Horan Palvin Barbara One Direction barátság szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés idejük jutott egymásra, szoros időbeosztásuk és munkájuk miatt nem tudtak eleget találkozni – mondja a két tinisztár egyik forrása a The Sun magazinnak. Ám valóban emiatt ért véget ez a soha ki nem mondott szerelem?

Nemcsak a Life.hu-nak, de külföldi hírportáloknak is szemet szúrt Palvin Barbi legutóbbi Instagram-fotója, amelyen – ahogy a DailyMail írja – egy titokzatos férfival látható meglehetősen intim pózban.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Bár a One Direction énekese, Niall Horan és a magyar modell tulajdonképpen soha nem mondták ki hivatalosan, hogy együtt vannak, közös fotóik és a brit sztár rokonának egyik kijelentése miatt mégis sokan úgy vélték, több van köztük, mint puszta barátság. A fiatalok egyik közeli forrása szerint a szoros időbeosztás és a távolság miatt ért véget az állítólagos románc. Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Niall nemrég azt tervezte, bemutatja szüleinek újdonsült barátnőjét, akiről ő maga egyébként mindig úgy nyilatkozott, mint „haver". Úgy tűnik, ha volt is köztük valami, az véget ért. Most pedig a fél világ azt találgatja, ki ez az új srác...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.