Titokzatos fiúval romantikázik Palvin Barbi

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin -
Niall Horan Palvin Barbara Párizs One Direction Palvin Barbi Valentin-nap szerelem randi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell frissen feltöltött Instagram fotója nagy port kavart. A kép Párizsban készült egy rejtélyes pasival. Ezek szerint Barbi már nem a One Direction fiúzenekar sztárjával randizik...

Ahogy a Life.hu is megírta, decemberben hivatalosan is megerősítette a One Direction énekese és Palvin Barbi románcát a banda egyik tagjának testvére. A fiatal modell közösségi oldalára felrakott legújabb fotóján azonban már nem az énekessel szerepel közösen, hanem egy titokzatos idegennel, aki épp csókot lehel az arcára. Úgy tűnik, Barbi és Niall Horan tényleg csak barátok voltak.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Rajongók ezrei ostromolják most Barbit, hogy megtudják, ki ez a helyes srác, akivel a jelek szerint Párizsban, a szerelmesek fővárosban romantikáznak. Ráadásul a fotó alá ezt írta ki: elő Valentin-nap. Szóval ez tényleg komolynak tűnik, pláne, ha a híresség ilyen nyilvánosan felvállalta. Vajon hamarosan kiderül, ki rabolta el a szívét? Mi nagyon kíváncsiak vagyunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.