Velük feküdt le Lindsay Lohan

Forrás: AFP/Getty Images/Robin Marchant -
Lindsay Lohan híresség szex színész férfi Zac Efron Colin Farrell Justin Timberlake Hollywood Heath Ledger Jamie Dornan énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszivárgott a színésznő pasilistája, amelyen bizony nem egy sztár szerepel.

Nyilvánosságra került Lindsay Lohan pasilistája. Az In Touch magazin által közölt neveket a színésznő egy közeli (bár ezek szerint nem túl baráti) ismerőse szivárogtatta ki a sajtónak. A lista igen hosszúra nyúlik, de „csak" a híresebb nevekre derült fény: köztük ott szerepel többek között Zac Efron, Adam Levine, Justin Timberlake, Colin Farrell, Heath Ledger, James Franco és Jamie Dornan is - hogy csak az ismertebbeket említsük.

Forrás: AFP/Getty Images/Robin Marchant

És hogy mindez hogyan derült ki? Lindsay közeli forrása állítólag ott volt azon a 2013. január 30-i estén, amikor a színésznő skalpjaival kérkedett barátai előtt. Lohan kisasszony ezután bizonyára többször is meggondolja, kinek mit dörgöl az orra alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.