Szuperkínos villantás Katalin hercegnőtől - az egész feneke kilátszott a ruha alól

Katalin Kate Middleton ruha Szél villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő ismét a média kereszttüzében, ezúttal - ismét - a fenekével.

Katalin és Vilmos nemrégiben Ausztráliában és Új-Zélandon töltött néhány hetet. Az itteni szél pedig nem kímélte a hercegnőt: egy óvatlan pillanatban fellibbentette a szoknyáját úgy, hogy az egész feneke kilátszott. Mindez persze egyetlen pillanat volt, ám egy ausztrál hobbifotós, Diane Morel éppen a helyszínen volt és a hercegi párról készített néhány képet - nem véletlen tehát, hogy a szuperkínos esetről fotó is készült. Ott, a helyszínen a fotós még nem tudta, milyen világhírű fotót készített, hazatérve, a képek válogatása közben akadt rá erre a "gyöngyszemre". Az ominózus fotót ITT nézheted meg! A fotót egyébként a brit sajtó nem közölte, ahogyan korábban Katalin fedetlen kebleiről sem adtak hírt. Hogy ez mennyiben empátia és mennyiben félelem, az már egy másik kérdés.

Korábban is villantott már Katalin, éppen ezért Erzsébet királynő már szóvá is tette a hercegnő öltözközdési szokásait és felszólította arra, hogy a jövőben konzervatívabb ruhadarabokat válasszon magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.