Mick Jagger barátnője halála után máris új nővel kavart - Kiderült, ki az!

barátnő öngyilkosság szerető Rolling Stones Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Hamrick - így hívják azt a fiatal nőt, akivel nemrég rajtakapták Mick Jaggert. A Rolling Stones énekesét alig három hónappal előző barátnője halála után fotózták le a balettáncossal, aki 43 évvel fiatalabb nála.

A 27 éves táncosnőt és a 70 éves énekest tíz nappal ezelőtt, egy zürichi szálloda erkélyén fotózták le összeölelkezve. Bár Jagger sajtószóvivője szerint a kapcsolatuk tíz nappal ezelőtt kezdődött, a The Mail on Sunday lap úgy tudja, három hónappal ezelőtt találkoztak először Japánban, ahol a szólótáncost bemutatták a zenekar koncertje után a banda tagjainak.

Melanie Hamrick, a fiatal balettáncos Forrás: Instagram/Melanie Hamrick

A táncosnő egyébként menyasszony, a 46 éves José Manuel Carreño táncos szerelme. Mick Jagger közeli ismerőse szerint a lány nem az első ilyen volt az énekes számára és nem is az utolsó. Még mielőtt énekelni kezdett volna, nagy szoknyapecér volt és az is maradt. A közeli ismerős azt mondja, ugyan nem tudja, mit gondol magáról a lány, de neki nagy valószínűséggel ennyi szerep jutott - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.