Hozzáment gyermekei apjához Jessica Simpson

Forrás: AFP/Nicholas Kamm -
esküvő házasság Eric Johnson eljegyzés Jessica Simpson menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyerek és négy év jegybenjárás után végre bekötötték az énekesnő fejét.

Négy év jegybenjárás után hozzáment vőlegényéhez Jessica Simpson. Az énekesnő és párja, Eric Johnson egy kaliforniai hotelben tartották a menyegzőt, amelyen ott volt Simpson húga, Ashlee és vőlegénye, Evan Ross, illetve néhány közeli barát is, köztük például Jessica Alba és Topher Grace.

Forrás: AFP/Nicholas Kamm

A menyasszony a People információi szerint egy gyönyörű Carolina Herrera ruhában állt oltár elé. Jessica és Eric két tündéri gyermeke is kivette a részét az esküvőből: egyéves kisfiuk, Ace a gyűrűkért felelt, kétéves lányuk, Maxwell pedig koszorúslány volt. Sok boldogságot az ifjú párnak!

Új esküvői őrület: meztelen feneküket mutogatják a koszorúslányokhttp://www.life.hu/trend/20140703-meztelen-fenekukkel-fotozzak-a-koszoruslanyokat-uj-eskuvoi-orulet.htmlMindig van új a nap alatt: ezúttal néhány koszorúslány őrült meg az esküvői fotók készítésekor, amely láncszerűen tovább terjedt a bevállalósabb hölgyek között.TrendOrigoHázassági évfordulóját ünnepelte Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20140701-ben-affleck-es-jennifer-garner-kilencedik-hazassagi-evfordulojat-unnepelte-vacsoraval.htmlA sztárpár egy romantikus vacsorával töltötte kilencedik házassági évfordulóját.Intim--Ilyen egy stílusos menyasszony 2014-ben! Férjhez ment Olivia Palermohttp://www.life.hu/trend/20140629-olivia-palermo-ferjhez-ment-johannes-huebl-nemet-modellhez.htmlOlivia Palermo és Johannes Huebl tulajdonképpen az egyik legstílusosabb amerikai pár, amióta 2008-ban találkoztak. Johannes modellként dolgozik, Olivia a New York-i elithez tartozik, blogol és szépen öltözik - leginkább. Esküvőjük, ahogy az elvárható, rendkívül stílusos volt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.