Belepirulós videó: ilyen, amikor vadidegen vetkőztet vadidegent

Forrás: YouTube / Tatia PIlieva -
első csók meztelen videó csókolózás vetkőzés Masters of Sex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még arra a videóra, amikor húsz vadidegent kértek fel és állítottak párba, hogy csókolózzanak egymással? Most itt az Első csók videó folytatása: vadidegen párok vetkőztetik le egymást, hogy aztán ágyba bújjanak.

Később ugyan kiderült, hogy a legendássá vált csókolózós videót megrendezték, a hétköznapi emberek színészek voltak, és valójában egy kampányvideót láttunk, de ez nem sokat vont le az értékéből. Nagyon szerettük. A folytatásról már most tudni, hogy a Masters of Sex sorozat második évadának beharangozója és ugyanaz a Tatia Pilieva rendezte, mint az Első csók videót.

Forrás: YouTube / Tatia PIlieva

Az említett tévésorozat középpontjában az emberi szexualitás kutatása áll az 1950-es években. A sorozatban számtalan olyan rész van, amikor anonim alanyok létesítenek szexuális kapcsolatot - természetesen a tudomány nevében - a kutató, dr. William Masters és asszisztense (később kutatótársa) Virginia Johnson előtt. Nos, a videóban állítólag idegenek vetkőztek csak azért, hogy jól érezzék magukat...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.