Szüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnői

Forrás: AFP -
színésznő Vanessa Hudgens szex Kirsten Dunst szüzesség színész Zac Efron Taylor Swift világsztár vágy szerelem énekesnő Jake Gyllenhaal celeb orgazmus erotika kapcsolat gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy az akkor 15 éves Zimány Linda szüzességét Kefír vette el. Tisztában vagyunk azzal is, hogy Cinthya Dictatornak Varga Viktor volt az első, és az sem maradt titokban, hogy a Barátok közt-ös Solti Ádám hogyan emlékszik vissza a nagy napra. Mindezeken felbuzdulva világsztárok ártatlanságának nyomába eredtünk, és igen izgalmas összefüggésekre bukkantunk.

Jake Gyllenhaal nem cicózik

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Taylor Swift Mr. Gyllenhaalnak adta a szüzességét. A lány közeli ismerősei pár éve kikotyogták, hogy az énekesnő egészen a házasságig szerette volna tartogatni ártatlanságát, de Jake annyira elcsavarta a fejét, hogy végül nem bírt neki ellenállni. Swift úgy érezte, a színész személyében megtalálta a nagy Ő-t, sőt mi több, gondolatban már a házasságot tervezgette. Gyllenhaalt azonban finoman szólva nem érintette ilyen mélyen a lány „ajándéka”. Nem volt ez másképp Kristen Dunsttal sem. Lapinformációk szerint ugyanis őt is Gyllenhaal fosztotta meg érintetlenségétől.

Forrás: AFP

Paris Hilton mindössze 15 éves volt

Azon valahogy nem lepődünk meg, hogy a szexi örökösnő nem óvta akkoriban foggal-körömmel a szüzességét. És hogy végül kinek is adta oda magát két hónappal a megismerkedésük után a fiatal kis Paris? Nos, Randy Spelling színésznek. Ő egyébként annak a Tory Spellingnek a testvére, aki a közelmúltban már a negyedik gyermekét hozta világra, és aki a terhességét követően újfent bámulatosan néz ki.

Forrás: AFP

Az ifjú Harry Pottert is ágyba vitték

Hogy repül az idő... Már a kis Daniel Radcliffe is betöltötte a 26. életévét; de a tűzkeresztségen azért már jóval korábban, 16 esztendősen átesett. Ha hihetünk a híreknek, az akkor 23 éves Amy Byrne, a Harry Potter-filmek egyik sminkese gyűrte maga alá a kis varázslótanoncot. Ejnye-bejnye...

Forrás: Twitter, AFP

Egymást vitték bele a jóba

A tinisztárként megismert Vanessa Hudgens és az azóta igencsak jó pasivá cseperedő Zac Efron 15, illetve 16 évesek voltak, amikor együtt elvesztették a szüzességüket. Ezt a becses titkot később egy közös interjúban tárták ország-világ elé. Azóta persze újabb pletykák is napvilágot láttak Mr. Efron szerelmi életéről. Ő is szerepelt például azon a listán, amelyet Lindsay Lohan állított össze azokról a pasikról, akik megvoltak neki. Aztán pedig arról szóltak a hírek, hogy Zac a 35 éves és nyíltan biszexuális Michelle Rodriguezzel jár. Szerencsére annak már vége!

Forrás: AFP

Többen is vinnék Bieber első szexét

Az borítékolható, hogy Justin Bieber vette el Selena Gomez szüzességét, az azonban vitatott, hogy a tinisztár számára ki volt az első. A Life & Style Magazine információi szerint Gomez, aki egyébként korábban szüzességi fogadalmat tett, 2010 decemberében Bieberrel töltött egy éjszakát egy miami hotelben. Ebből kifolyólag pedig sokan ekkora datálják ártatlanságának végét.

Cuki lenne, ha Efronékhoz hasonlóan ők is egymásnak adták volna legféltettebb kincsüket, egy elvetemült rajongó, Mariah Yeater azonban 2011-ben egy igencsak meglepő verzióval állt elő. Azt állította, hogy egy évvel korábban, vagyis 2010. októberben egy koncert után ő volt az, aki elvette Justin szüzességét egy mosdóban. Az akkor 20 éves lány még tovább ment, és azt mondta, teherbe is esett a 16 éves fiúcskától. Arról persze nem tudunk, hogy világra jött volna egy Justinnál is fiatalabb Bieber, így vélhetően Mariah története kitaláció volt csupán.

Így pedig a sztár ártatlanságának elvétele korábbi barátnőjét, Gomez kisasszonyt illeti.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.