Csak moziszerelem volt? A szakítás szélén Jennifer Lawrence kapcsolata

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain -
Jennifer Lawrence szerelem szakítás Az éhezők viadala Nicolas Hoult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár áprilisban még arról szóltak a hírek, hogy Jennifer Lawrence házasodni készül, most úgy tűnik, mégsem lesz frigy a színésznő és Nicolas Hoult szerelméből. Egyelőre legalábbis biztosan nem. 

De minek is sietnék el a dolgot? Jennifer még csak 23 éves, a karrierje az egekben, tavaly Oscart nyert, és Hollywoodban a rendezők a fél karjukat odaadnák, hogy vele forgassanak. Szerintünk bőven ráér még a házasságra!

Forrás: AFP/Getty Images/Pascal Le Segretain

Jen és Nicolas Hoult 2011-ben, az X-Men forgatásán jöttek össze, és az utóbbi három évüket leginkább a szakítások és kibékülések jellemezték. Áprilisban már gyűrű díszelgett Jen ujján, ám azóta némileg megváltoztak a dolgok. Nicolas állítólag kissé túlságosan is közel került ahhoz a Riley Keough-hoz, aki már Robert Pattinson csinos fejecskéjét is elcsavarta, nem mellesleg pedig Elvis unokája. Bár most még hivatalosan senki nem jelentette be a szakítást, a párt már igen régen látták együtt. ,,Abban mindketten egyetértünk, hogy amikor elfoglaltak vagyuk, a másik csak bezavar a dolgokba. Persze nem rossz értelemben, de egyikőnk sem sértődik meg, ha a másik épp nem veszi fel a telefont, vagy nem válaszol egy SMS-re. Az élet szupersűrű. A bizalom nagyon fontos egy párkapcsolatban. Olyan fiatalok vagyunk még... Egy csónakban evezünk, élhetjük az életünket, ám mindig tudjuk, hogy a másik ott van nekünk" - vallotta Jen néhány hónapja a Marie Claire magazinnak.

Persze mi szurkolunk nekik, mert jól mutatnak együtt, ám még mindig nem vetettük el, hogy Jen egyszer Bradley Cooper oldalán köt ki. Hogy miért rajongunk értük annyira? Mert olyan kémia van köztük, hogy csak na...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.