Liv Tylerrel csalja a vőlegénye Jennifer Anistont?

házasság Justin Theroux Liv Tyler megcsalás vőlegény hazugság szakítás félrelépés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérdőjellel írja, de váltig állítja a TheHollywoodGossip, hogy Jennifer Aniston pasija, egészen pontosan a vőlegénye, Liv Tylerrel csalja meg a színésznőt. De mi is igaz ebből?

Azt már eddig is tudtuk, hogy Jenéknél megvolt az eljegyzés, sőt, az esküvő időpontját is kitűzték, a házasság és a gyermekvállalás azonban még várat magára. Egyelőre nincs magyarázat az időhúzásra, annyi bizonyos csak, hogy Jennifer és Justin 2014 júniusa előtt kilenc hónapig még csak nem is mutatkoztak együtt.

Forrás: AFP

A Life.hu többször is beszámolt már róla, hogy a sztárpár kapcsolata a szakadék szélén áll, de mindig bíztunk abban, hogy sikerült rendezniük soraikat. Most azonban úgy tűnik, nagyobb a baj, mint az eddig sejtettük. Meg nem erősített információk szerint ugyanis Aniston egyik kolléganője is bekerült a képbe.

Forrás: AFP

Jennifer jó ideje féltékeny már Liv Tylerre, akivel Theroux együtt játszik A hátrahagyottak című sorozatban. A stábtagok ráadásul megerősítették Jen gyanúját, ugyanis többször is nyilatkozták, hogy a férfi vélhetően többet érez a kolléganője iránt egyszerű munkakapcsolatnál.

Liv eközben állítólag fülig szerelmes a pasijába, Dave Gardner futballmenedzserbe, aki egyébként arról híres, hogy David Beckham legjobb barátja, valamint, hogy megvolt már neki Rita Ora és Kelly Brook is. Egyelőre tehát alaptalannak tűnnek Jennifer félelmei, de a 45 éves színésznő reakciói teljesen érthetőek azok után, ahogy anno Angelina Jolie lecsapta a kezéről Brad Pittet.

Dívák, akik sosem lesznek már boldogok:

Hiába várja a világ lélegzetvisszafojtva Jennifer Aniston esküvőjét, egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy a színésznő sosem fogja újra kimondani a boldogító igent. Korábbi cikkünkben összeszedtük már, hogy miért.
Különleges egymásra találások: így jöttek össze a világ legnagyobb sztárjaihttp://www.life.hu/intim/20140821-shakira-es-gerard-pique-gisele-bundchen-es-tom-brady-igy-jottek-ossze-korabban.htmlA zenészek modellekkel járnak, a színészek pedig gyakran a forgatások alatt habarodnak bele filmbeli partnereikbe. Sok esetben azonban nem ennyire egyszerű a történet. Néha még a legnagyobbaknak is elkél egy kis közreműködés, kell egy szerencsés, véletlen találkozás, és persze szükséges a jó időzítés is. Nézzünk most néhány párt, akik nem mindennapi módon jöttek össze.IntimOrigoMultiorgazmus: jó hír, a szünet nélküli élvezet is tanulhatóhttp://www.life.hu/intim/20140815-tobbszoros-orgazmus-sorozatos-elvezet-multiorgazmus-a-noknel.htmlAzt mondják, körülbelül 30 éves korunkra érünk el a nemiségünk csúcsára. Ezzel magyarázható, hogy fiatalabb korban sok nő képtelen a sorozatos orgazmusra. Amikor azonban beköszön a multiorgazmus, nem értjük, mi is történik a testünkkel. Így esett ez Julival is, aki Győri Szilviához, a Life.hu szakértőjéhez fordult, hogy miképpen őrizheti meg megszerzett tudását.Intim--Magyar lányok külföldi pasival: "Jobb, ha egy Manuelo vagy egy Björn sündörög"http://www.life.hu/intim/20140815-magyar-lanyok-kulfoldi-pasival-magyar-arab-vegyes-hazassag-eloiteletek-tarskereses.htmlSztereotípiák, általánosítások, hiedelmek, félelmek, tapasztalatok és élmények. Akinek volt kapcsolata külföldivel, azért, akinek nem volt, azért lázad a vegyes kapcsolatok ellen. Vagy épp ellenkezőleg, védi az álláspontját, miszerint működhet a dolog. Irigyek és gyávák? Csalódottak vagy tapasztaltak a magyarok ebben a témában? A kommentekből kiderül.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.