Zimány Linda: „Minden egyes párkapcsolatom szerelem volt"

Kefír párkapcsolat Bódi Sylvi szerelem Zimány Linda Jude Law érdek Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda a párkapcsolatairól vallott és leszögezte, sosem volt érdekből egy pasival sem.

Zimány Linda férfiakhoz fűződő viszonyairól rengeteget olvashattunk az újságokban. Már egészen fiatalon évekig Kefírrel alkottak egy párt, majd jött Bódi Sylvi testvére, Attila, énekes, pókerjátékos, a nagy botrányt kavart Dzsudzsák Balázs-os liezon, amiért sokan támadták a modellt és a még botrányosabb, Jude Law-val való afférja, ami hetekig a címlapokon díszelgett. Linda a Storyban vallott a férfiakhoz fűződő viszonyáról.

Forrás: facebook/Zimány Linda

„Jude jó ismerősöm, vidáman szórakoztunk, majd elnézést kért tőlem, hogy kellemetlen helyzetbe hozott. Én nem feküdtem le soha érdekből pasival! Mindig azt szoktam mondani anyukámnak, ha megvádolnak ilyesmivel, hogy nagyon kis százalékához tartozom azoknak az embereknek – világszinten beszélek –, akik nem tesznek ilyet. Minden egyes párkapcsolatom szerelem volt" – szögezte le Linda.

A szerelem mindenkinek jár: társkeresők romáknak, rondáknak és fogyatékkal élőknekhttp://www.life.hu/intim/20140827-tematikus-tarskeresok-partalalo-oldalak-ismerkedeshez-boldogsag-megtalalasahoz.htmlSosincs egyszerű helyzetben, aki internetes társkeresésre adja a fejét. Mindenki fél és határozatlan, bizonytalan az adatbiztonság, valamint az is, ki ül a másik oldalon. A rossz randik elkedvetlenítenek, ráadásul hatalmas akaraterő kell annak belátásához is, hogy bizony külső segítségre van szükség a boldogság megtalálásához. Ezeket a kellemetlenségeket igyekeznek enyhíteni a tematikus párkeresők.IntimOrigoLiv Tylerrel csalja a vőlegénye Jennifer Anistont?http://www.life.hu/intim/20140824-jennifer-anistont-a-volegenye-justin-theroux-liv-tyler-szinesznovel-csalja-meg.htmlKérdőjellel írja, de váltig állítja a TheHollywoodGossip, hogy Jennifer Aniston pasija, egészen pontosan a vőlegénye, Liv Tylerrel csalja meg a színésznőt. De mi is igaz ebből?Intim--Tóth Vera szárnyal a boldogságtól párja melletthttp://www.life.hu/intim/20140828-toth-vera-a-megasztar-egykori-gyoztese-boldog-parja-adam-mellett-aki-elvalt-es-osszekoltozott.htmlA Megasztár győztes énekesnő végre megmutatta párját, aki már elvált volt feleségétől és összeköltözött az énekesnővel.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.