Na, tessék! Itt van Brad Pitt karikagyűrűje

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ben Birchall -
Brad Pitt jegygyűrű esküvő Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fury című új filmjének sajtófotózásán már karikagyűrűjével fotózták Brad Pittet. A sztár múlt hét szombaton vette feleségül élettársát, Angelina Jolie-t.

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is megerősítették a házasság hírét, máris megjelent a képügynökségeknél az a fotó, amelyen Brad Pitt látható - karikagyűrűvel az ujján. Az ötven éves színész az esküvő utáni első sajtónyilvános eseményén jelent meg, amikor a kép készült. Ehhez nem is tudunk többet hozzátenni.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ben Birchall

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

"A gyémántok a lányok legjobb barátai!" - énekelte Marilyn Monroe a Szőkék előnyben című filmben. Ám amilyen jó a viszony a nők és az ékszerek között, olyan nehezen jönnek ki egymással a pasik és a gyémántok: gyakran gigantikus összegeket emésztenek fel. A Life.hu utánajárt, kik voltak azok a gavallérok, akik nem bántak egész vagyonokat áldozni szerelmük megpecsételésére. Cikkünket itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.