Ha még nem láttad Angelina Jolie és Brad Pitt hitvesi csókját, most megnézheted!

Forrás: Facebook -
Brad Pitt csók esküvő feleség Angelina Jolie férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztősége személy szerint nem tud betelni a gondolattal, hogy az A-listás sztárpár végre oltár elé állt és örök hűséget fogadott egymásnak. E kép láttán pedig végképp elolvadtunk!

Végre megtörtént: múlt hétvégén a legnagyobb titokban összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt. A szűk körű esküvő képeit a sztárpár a People és a Hello! magazinoknak adták el jó pénzért, amelynek – mint már ahogy a Life.hu is megírta – minden fillére a Jolie-Pitt jótékonysági alapítvány számláján landolt.

Forrás: Facebook

Mi most újabb gyöngyszemet találtunk az albumban: azt a bizonyos hitvesi csókot, amely először csattan el férj és feleség között. Gyönyörű, ugye?

Exkluzív fotók a Jolie-Pitt esküvőről

Egy francia kápolnában állt oltár elé Angelina Jolie és Brad Pitt, közeli ismerőseik és hat gyermekük körében. A régóta várt esemény fotóit IDEkattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.