Michelle Rodriguez Ireland Baldwin szex Cara Delevingne Miranda Kerr szerelem leszbikusság leszbikus kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, amikor a Life.hu csokorba gyűjti azokat a sztárokat, akik egyik napról a másikra bejelentették, hogy mindkét nemhez vonzódnak. Hírességek, akik "két kapura" játszanak című írásunk nyomokban még tartalmazott valódi biszexeket, a Sztárok, akik biszexuálisként kezdték viszont már erősen olyan dívák felé konvergált, akik előadták ugyan, hogy mindenre nyitottak, aztán nem lett belőle semmi. Nos, megérkeztek az újgenerációs divatbiszexek.

Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor még Angelina Jolie, Fergie, vagy éppen Drew Barrymore zászlólengető biszexuálisok voltak. Azóta persze mindenki kinőtte ezt az álleszbi identitást, megtalálta a tökéletes pasit, férjhez ment és szorgos családalapításba kezdett. Megan Fox is tökéletesen beleillik ebbe a felsorolásba, hiszen ő is ugródeszkának használta a biszexualitását ahhoz, hogy a hetero férfiak szexszimbóluma válhasson belőle. Majd amint ez megtörtént, hozzáment a nála 12 évvel idősebb Brian Austin Greenhez és szült neki két gyereket. És ezzel lezártnak is tekintette a témát. Most pedig megjött az utánpótlás is.

Ireland Baldwin

Alec Baldwin és Kim Basinger egy szem gyermeke, aki októberben még csak 19 éves lesz, 2014 májusában coming outolta, hogy minden formában nyitott a női nem felé is. Akkor a sztárcsemete másságától volt hangos az internet, hiszen barátnőjével váltott csókját egész egyszerűen feltöltötte a közösségi oldalára. "Szerelme" a biszexualitását egyébként nyíltan vállaló Angel Haze rapper, aki egy hónappal a nagy bejelentés után azt is elfecsegte, hogy lefeküdtek Irelanddal. „Ha fiúk lennénk, akkor őrültnek tartanának minket és negatív figyelemmel kísérnék a kapcsolatunkat. A mi esetünkben nagyon pozitívak és a média úgy gondolkodik rólunk, mint két aranyos kislányról, akik a legjobb barátnők" - magyarázta Angel. Hozzátartozik a történethez, hogy a Baldwin lány márciusban szakított a pasijával...

Forrás: AFP/Jason Merritt

Cara Delevingne

Persze nem Ireland Baldwin tanította meg a világnak, hogyan kell robbantani a leszbibombát, hanem a dús szemöldökű angol modell, Cara Delevingne. Ő idén áprilisban váltott véletlenszerű nyilvános leszbicsókot Michelle Rodriguezzel (de előtte lekapta már Sienna Millert, és kebelbarátnőjével, Rita Orával is kínos közelségbe került). Mexikó tengerpartján kapták őket lencsevégre az amerikai színésznővel úgy, hogy Cara még a bikinifelsőjétől is megszabadult a romantikus fürdőzéshez. Így persze felmerült a kérdés, hogy eddig mindenki tudta, hogy Rodriguez is biszex?

Forrás: AFP/Loic Venance

Michelle Rodriguez

A Halálos iramban-filmek sztárja a Wikipedia szerint 2000-ben majdnem eljegyezte magát egy muszlim pasassal. (A Life.hu korábbi cikkében bemutatta már, milyen lehet egy házasság egy muszlim férfival. Ezt ide kattintva érheted el.) Ezt követően Michelle a szakításuk után a hírek szerint korábbi filmbeli partnereivel jött össze, köztük Vin Diesellel és Colin Farrell-lel. 2014 februárjában kezdtek aztán randizgatni Carával, és állítólag annyira komoly volt a kapcsolatuk, hogy a topmodell a szüleinek is bemutatta a nála egyébként 14 évvel idősebb színésznőt. Indokolt a múlt idő, ugyanis júliusban szétmentek, Michelle pedig nagy hirtelen felcsípte a 26 éves Zac Efront. De azóta már ők is szakítottak.

Forrás: AFP

Miranda Kerr

Az ausztrál topmodell Orlando Bloommal való válása után nyilatkozta, hogy szeretné felfedezni ezt az énjét is. Ez persze igencsak meglepte a bulvársajtót, és persze a rajongókat is. A magáról előszeretettel meztelen fotókat posztolgató szupermodell a brit GQ magazinnak árulta el, hogy a női és a férfi nem is érdekli, és ki akarja élni biszexuális fantáziáit. Mivel azóta véletlen szándékossággal sem posztolt smárolós képeket csajokkal, így okkal hihetjük, ő is csak azért pendítette meg ezt a leszbiszálat, hogy a róla szóló interjúnak ütősebb címet lehessen adni.

Forrás: TheLoveMagazine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.