George Clooney és Amal Alamuddin ma hivatalosan is házaspár lett

Forrás: AFP/Pierre Teyssot -
Brad Pitt házasság George Clooney Velence hivatalos Angelina Jolie városháza Amal Alamuddin polgári szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney és Amal Alamuddin polgári esküvője hétfőn volt a velencei városházán. A ceremónia 10 percig tartott.

Most már papírjuk is van róla! George Clooney és Amal Alamuddin a négynaposra tervezett esküvő utolsó, negyedik napján hivatalosan is férj és feleség lettek: a velencei városházán aláírták a papírokat. A 10 perces ceremónia 600 euróba került: ennyit kell fizetni a nem olasz állampolgároknak a velencei önkormányzat felé, ha házasodni akarnak – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Pierre Teyssot

Amal egy elegáns, letisztult, monokróm ruhát viselt a szertartásra, ami még inkább kihangsúlyozta hosszú combjait, valamint egy széles karimájú kalapot. Férje pedig egy szürke öltönyt választott.

Forrás: MTI/EPA/Luca Bruno

A sztárpár pénteken érkezett a lagúnák városába és szombaton tartották a lagzit. Vasárnap pedig boldogan, a fotósok kamerájába integetve jelentek meg a nagy nyilvánosság előtt.

Hol volt Brad Pitt és Angelina Jolie?

Érdekes, hogy Clooney jó barátja, Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie nem voltak ott az esküvőn, pedig korábban az a hír járta, hogy Pitt lesz Clooney tanúja. A sztárpár állítólag gőzerővel forgatja új filmjét Máltán. Egyébként korábban Brangelináék esküvői meghívottjai között sem szerepelt a Clooney-Alamuddin pár. Mégsem olyan nagy haverok?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.