Angelina Jolie forgat, rendez és boldog feleség

Forrás: Vanity Fair Magazine -
Brad Pitt házasság interjú család magazin Angelina Jolie Vanity Fair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és férje, Brad Pitt az álompár, csupa nagybetűvel. Esküvőjük után az egész világ róluk beszélt. A friss feleség a Vanity Fairnek mesélt házasságáról. 

Angelina Jolie tökéletes fotója néz vissza ránk a Vanity Fair novemberi számának címlapjáról. Mrs. Pitt a magazinban részletesen vallott házasságáról. Egyebek mellett elmondta, úgy érzi, kapcsolatuk Brad Pitt-tel megváltozott a titkos esküvő óta. Beszélt arról is, gyerekeik fogadalmat írtak nekik az esküvőre, amelyben nem azt kérték, hogy soha ne veszekedjenek, hanem megígértették a szülőkkel, mindig bocsánatot kérnek, ha úgy gondolják, sajnálják, ha olyat tettek, amit bánnak.

Forrás: Vanity Fair Magazine

Szóba került a színésznő politikai tevékenysége is. “Ha humanitáriusként dolgozol, tudnod kell, át kell gondolnod a politikát, mert ha igazán extrém változást akarsz, felelős, elkötelezett vagy. De igazából nem tudom, milyen szerepben tudnék igazán hasznos lenni. Tudom, miből élek, és ez még lehetetlenebbé teszi a dolgokat.” Korábban arra a kérdésre, hogy inkább politikai, diplomáciai vagy közszolgáltatási területen szeretne tevékenykedni, ennyit felelt Angelina: “Nyitott vagyok.”

Arról is mesélt, milyen volt összebarátkozni legújabb produkciójának, az Unbrokennek a főszereplőjével, Louis Zamperinivel, aki a II. világháború légierőjének hőse volt, korábban pedig olimpiai futó. Angelina ott volt Zamperini ágyánál élete utolsó napjain, és megmutatta neki a film korai vágású verzióját. “Nagyon megindító élmény volt látni valakit, aki éppen a saját életét nézi vissza filmen, miközben a teste éppen feladja a harcot, és meghalni készül. Egy életen át tartó harc után végre pihenni tud” – mondta könnyek között.

Ahogy a Life.hu is megírta, Angelina együtt szerepel férjével a By the Sea című filmben. Ebben egy olyan házaspárt alakítanak, akik éppen nehézségekkel küzdenek. Közben rendezőként az ő feladata lesz irányítani Pittet.

Kiszőkült Angelina Joliehttp://www.life.hu/trend/20141030-angelina-jolie-szoke-hajjal-forgatja-a-by-the-sea-cimu-filmjet.htmlA színésznő Máltán forgatja az általa rendezett és írt By The Sea című filmjét, amelynek kedvéért új külsőre váltott.Trend--Brad Pitt elárulta, milyen a házasélet Angelina Jolie-valhttp://www.life.hu/intim/20141018-brad-pitt-meg-nagyobb-biztonsagban-erzi-magat-angelina-jolie-val-eskuvojuk-utan.htmlPanaszra nincs oka az 50 éves színésznek, hiszen nem akárkinek adatott meg, hogy a világ egyik legjobb nőjét vezesse oltár elé. Most elmondta, ő hogy látja.Intim--Ha még nem láttad Angelina Jolie és Brad Pitt hitvesi csókját, most megnézheted!http://www.life.hu/intim/20140905-angelina-jolie-es-brad-pitt-hitvesi-csokjanak-fotoja.htmlA Life.hu szerkesztősége személy szerint nem tud betelni a gondolattal, hogy az A-listás sztárpár végre oltár elé állt és örök hűséget fogadott egymásnak. E kép láttán pedig végképp elolvadtunk!IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.