Kiszőkült Angelina Jolie

Forrás: AFP/Joe Klamar -
Brad Pitt esküvő frizura forgatás haj Málta Angelina Jolie By the Sea munka szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Máltán forgatja az általa rendezett és írt By The Sea című filmjét, amelynek kedvéért új külsőre váltott.

Angelina Jolie is beállt a frizuraváltó sztárok sorába: szőke hajjal kapták lencsevégre legújabb filmje forgatásán. Nem kell megijedni, a 39 éves színésznő csak egy parókát húzott az általa rendezett By The Sea kedvéért, munka után pedig már ismét hosszú barna loknijait lobogtatta. A képekért kattints ide.

Forrás: AFP/Joe Klamar

Angelina Jolie és Brad Pitt szeptember elején kezdték el forgatni második közös filmjüket, amelyet az Oscar-díjas színésznő rendez. A házaspár, akik a legnagyobb titokban álltak oltár elé, mézesheteiket is a Máltán készülő filmjükkel töltötték, amely egy elhidegült házaspár történetét mutatja be.

Nézz be a Jolie-Pitt esküvőre!

Angelina Jolie esküvői ruháját Versace tervezte és gyermekei rajzai díszítették, az első hitvesi csóknál pedig még a csöppségek is sírva fakadtak - az év egyik legjobban várt celebesküvőjének képeit ide kattintva nézheted meg.
Brad Pitt elárulta, milyen a házasélet Angelina Jolie-valhttp://www.life.hu/intim/20141018-brad-pitt-meg-nagyobb-biztonsagban-erzi-magat-angelina-jolie-val-eskuvojuk-utan.htmlPanaszra nincs oka az 50 éves színésznek, hiszen nem akárkinek adatott meg, hogy a világ egyik legjobb nőjét vezesse oltár elé. Most elmondta, ő hogy látja.Intim--A nap fotója: II. Erzsébet királynő előtt pukedlizik Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20141010-angelina-jolie-atvette-kitunteteset-ii-erzsebet-kiralynotol.htmlAngelina Jolie sokat tesz a szexuális erőszak áldozatainak megsegítéséért. Többek között ezért kapott kitüntetést II. Erzsébet királynőtől.News--Az „Angelina Jolie-hatás:" megduplázódott a genetikai tesztek számahttp://www.life.hu/drlife/20140922-angelina-jolie-kettos-melleltavolito-mutete-utan-megduplazodott-a-genetikai-vizsgalatok-szama-az.htmlAz Egyesült Királyságban készült felmérés szerint két és félszer több nő veti alá magát genetikai vizsgálatoknak, hogy megtudja, mekkora a mellrák kialakulásának kockázati tényezője. Mindez Angelina Jolie-nak köszönhető.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.