Nyálas nyelvek nyomában: ezek a sztárvilág kínosabb csókcsatái

Forrás: NORTHFOTO/AFF/EMPICS Entertainment/Tammie Arroyo -
csók Gene Simmons Miley Cyrus Tommy Lee Wiz Khalifa Ben Affleck Cara Delevingne Amber Rose Mariah Carey Charlize Theron Pamela Anderson Nick Cannon Dane Cook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a sztárok puszikultúrájára gondolunk, édesen összebújó párok, vagy épp hitvesi csókok jutnak eszünkbe, mint például Angelina és Brad első, házasságban elcsattanó nyelvese. Aztán persze ott vannak a nem ennyire szemérmes esetek is, ezeket gyűjtöttük most csokorba.

Alig van még olyan, nemi identitásában kissé bizonytalan, fiatal celeblány, akivel még ne smárolt volna Cara Delevingne. Miley Cyrust sem kell félteni, ha arról van szó, hogy kínos csókfotókra ácsingózik a világ. Legutóbb például egy malaccal és kutyával smacizott egyidőben. Egy biztos, égő cuppantásokért nem is kell olyan messzire visszatekinteni.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

A két sztár 2002 és 2004 között alkotott egy párt, kapcsolatukat azonban rengeteg támadás érte. Ben 10 évvel később, a GQ-nak adott interjújában kifejtette, nem érti, miért bánt velük anno úgy a sajtó, ahogy. Nem csoda hát, hogy közös filmjük bukása és az állandó támadások miatt Affleck úgy érezte, mindig a paparazzókon kell tartania a szemeit. 2003-ban is így tett, amikor is ez a híres kép készült róluk:

Forrás: NORTHFOTO/AFF/EMPICS Entertainment/Tammie Arroyo

Charlize Theron és Dane Cook

A két színész sosem alkotott egy párt, cikis csókösszeállításunkból azonban nem maradhatott ki az a popsipuszi, amit a Tonight Show With Jay Leno című műsorban mutattak be 2005-ben. Cook állítólag tettével a csodálatát akarta kifejezni, hogy megmutassa a világnak, milyen nagy rajongója is Charlize Theronnak.

Forrás: Getty Images/AFP/Nbc

Amber Rose és Wiz Khalifa

A sztárpár 2014 szeptemberében, egy évvel a boldogító igen kimondása után töltötte ki a válási papírokat, méghozzá összeegyeztethetetlen nézeteltérésekre hivatkozva. A 27 éves Wiz Khalifa és modell kedvese, Amber Rose magánéleti problémáikat sosem hangoztatták a sajtóban, bár képeik és csókjaik tanúsága szerint tényleg kissé komolytalannak tűntek.

Azt korábban a Life.hu is megírta, hogy másfél éves fiukat, Sebastian Taylor Thomazt, aki 2013 februárjában született meg, nem tervezték, Amber véletlenül esett csak teherbe. Kapcsolatuk sajnos menthetetlen volt, így több egymás fejét nyalós képet egész biztosan nem láthatunk már róluk:

Forrás: AFP, Northfoto

Mariah Carey és Nick Cannon

Szinte Amber Rose-ékkal egyidőben, idén augusztusban költözött külön Mariah Carey és férje is. Akkor a férfi így nyilatkozott: "Hónapok óta külön lakásban élünk. Most a gyerekeim a legfontosabbak" - mondta akkor a TMZ-nek.

A lap információi szerint azonban ennél már nyár végén is jóval nagyobb volt a baj. Állítólag már folytak a tárgyalások, hogy melyikükhöz helyezzék hároméves ikreiket, Morrocant és Monroe-t. Lehet, hogy már akkor sem volt minden rendben, amikor Nick a 2009-es TeenNick HALO Awards díjátadón ilyen torz arccal csókolta szerelmét?

Forrás: AFP/Brendan Hoffman

Armie Hammer és Elizabeth Chambers

Armie Hammer, A magányos lovas mozi sztárja és párja, az újságíró-műsorvezető Elizabeth Chambers idén május 22-én ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat. Azóta pedig a színész júniusban a People magazinnak azt is elárulta, nemsokára megtapasztalhatják a szülői lét örömeit.

"Mindig az a srác voltam, aki azt hitte, hogy sosem nősül meg, mivel úgy gondoltam, hogy nem találok egy olyan nőt, aki miatt megéri feladni minden mást. De ő levett a lábamról" - nyilatkozta Hammer, aki egész biztosan csak viccből próbálta végignyalni kedvese arcát 2011-ben Los Angelesben. Édes, de azért egy kicsit cikis pillanat volt.

Forrás: AFP

Gene Simmons és Shannon Tweed

Gene Simmons, a magyar-zsidó származású rockzenész, aki a KISS együttes egyik alapítója, basszusgitárosa és énekese is egy személyben, 2011-ben vette feleségül Shannon Tweedet, akitől korábban két gyermeke született, Nick és Sophie.

Simmons nem a szerénységéről híres. Ha kell, simán beszól Rihannának, ekézi Madonnát és leribancozza saját asszonyát is. A szexről is nyíltan beszél, akárcsak Shannon, aki szerint minél többféleképpen szexel valaki, annál jobb. Erről a hozzáállásról árulkodik az alábbi kép is, amely 2012 januárjában készült Los Angelesben. Ez a csókszerűség azért már tényleg elég undi.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Pamela Anderson és Tommy Lee

Ki ne emlékezne a Baywatch-sztár és a zenész, Tommy Lee 1995 és 1998 közti házasságára, botrányaira és nem utolsósorban szexfilmjére. Pamelának két videója is kering az interneten, melyek közül az elsőt forgatta Lee-vel a nászútjukon, ami végül mindkettőjük karrierjét fellendítette. A rockzenész a hírek szerint mialatt együtt voltak többször is bántalmazta két gyermeke anyját, ezért Anderson három év után beadta a válópert.

Ennek ellenére többször is együtt látták őket a válásukat követően, Pamela pedig a férfi elképesztő méreteivel indokolta, hogy ilyen sokáig maradt Tommyval. Nem csoda hát, hogy a pár szexualitása évekig a szemünk előtt zajlott. Örülhetünk, hogy most nem egy videót, csak ezt a nyáladzós képet kell szemrevételeznünk róluk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.