Micsoda fordulat! Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence együtt?

Forrás: Northfoto -
Jennifer Lawrence Liam Hemsworth szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HEAT magazin forrása szerint Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth együtt van, de még korai szakaszban van a kapcsolatuk és nem szeretnének semmit sem elkapkodni. Ez érhető.

Hiszen Jennifer csak nemrég, október végén szakított Chris Martinnal, aki egyébként Gwyneth Paltrow exe. A forrás szerint a két fiatal már Az éhezők viadala első részének forgatásán megkedvelte egymást, de egyikük sem volt szingli. Viszont nagyon jó barátok lettek, Jennifer vigasztalta Liamet a Miley Cyrussal való szakítása után.

Forrás: Northfoto

Mindez érdekes, mert korábban Jennifer azt nyilatkozta, soha nem gondolta volna, hogy egy ilyen helyes srác lesz a legjobb barátja. Mindketten áradoztak a másikról a médiában. Jennifer azt mondta Liamről, hogy csodálatos ember és nagyon szeretnivaló, vidám és családcentrikus. Liam pedig azt nyilatkozta róla, hogy óriási szíve van, és nagyon törődik az emberekkel.

Úgy tűnik, a két sztár nagyon oda van egymásért, a kérdés az vajon az utolsó film befejezése után is kitart-e a szerelmük?

Miért olyan sikeres Az éhezők viadala?

2012-ben ez volt az év egyik legfelkapottabb hollywoodi mozija akkor, amikor még gyakorlatilag be sem mutatták. Miért? Már akkor megpróbáltuk megfejteni a titkot.

Az éhezők viadala: Futótűz még több, még különlegesebb, még látványosabb és még nagyobb sztárokkal operált. A filmbeli második viadal egyértelműen megmutatja a szórakoztatóipar logikáját. No és a puszta életben maradáson kívül ezúttal már tudnak mással is foglalkozni a film főhősei: például egymással, aminek egy szépen kicsúcsosodó szerelmi háromszög lesz a végeredménye.

Az éhezők viadala-széria új darabja (A kiválasztott - 1. rész) nemrég került a mozikba. Villányi Dani, a Life.hu filmkritikusa szerint ez lett a sorozat első rossz filmje. Miért? Olvasd el a cikket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.