Megvannak az első fotók Cameron Diaz esküvőjéről

esküvő fotó Benji Madden vacsoraest Los Angeles képek Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye a színésznő sem gondolta komolyan, hogy lesifotók nélkül megússza az esküvőjét? Elkészültek az első képek Cameron Diaz és Benji Madden menyegzőjéről.

Megvannak az első képek az újdonsült sztárpár, Cameron Diaz és Benji Madden esküvőjéről. A US Magazine információi szerint a 42 éves színésznő és a 35 éves zenész január 5-én, hétfőn mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Az esküvői előkészületek nappali megvilágításban Forrás: Northfoto

Közvetlenül azután, hogy január 4-én, vasárnap vacsorát rendeztek az esküvőre meghívottaknak, köztük olyan hírességeknek, mint Reese Witherspoon, Drew Barrymore és Gwyneth Paltrow. Cameron és Benji menyegzőjére a színésznő Los Angeles-i otthonában került sor – az előkészületek jól látszanak az itt látható fotókon.

A Diaz-Madden rezidencia esküvői kivilágításban Forrás: Northfoto

Az újdonsült házaspár kevesebb, mint egy éve kezdett el randevúzni, az eljegyzés híre pedig mindössze két hónapja ütötte fel a fejét. Úgy tűnik, az oly sokáig magát esküvőellenesnek valló Cam végre megtalálta számításait. Éljen hát az ifjú pár!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.