Elköltözött otthonról Ralf Schumacher felesége

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
vita válás Ralf Schumacher Cora Schumacher költözés családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ralf Schumacher felesége, Cora kiköltözött a közös villából. A pár tavaly szeptemberben jelentette be válását, ami nem zajlik zökkenőmentesen.

Ralf Schumacher és felesége, Cora 13 év után válnak. A procedúra azonban nem éppen csendes és békés keretek között zajlik. Vitáznak a közös vagyonon és ingatlanokon, de még azon is, kinél maradjon közös gyerekük. Novemberben még a rendőröket is ki kellett hívni a házukhoz, olyan csúnyán összebalhéztak.

Forrás: AFP/Bertrand Guay

A Bild információi szerint Cora a minap kiköltözött a családi házból. Ralf nem volt otthon, épp St. Moritzban síelt, amíg az asszony pakolt. "Az ő dolga, mit csinál, én nem voltam itt szombaton" – kommentálta röviden a történéseket Michael Schumacher öccse.

Még házas volt Bereczki Zoltán, amikor megismerte új csajáthttp://www.life.hu/intim/20150107-bereczki-zoltan-papiron-meg-szinetar-dora-ferje-volt-amikor-mar-csajozott.htmlBereczki Zoltán bevallotta, 2012-ben ismerkedett meg Rebeccával, amikor papíron még Szinetár Dóra férje volt.Intim--Eva Longoriát is eljegyezték? Gyémántgyűrű csillant az ujjánhttp://www.life.hu/intim/20150106-eva-longoria-szinesznot-gyemantgyuruvel-az-ujjan-kaptak-lencsevegre-beverly-hillsben-lehet-hogy.htmlEva Longoriát egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján kapták lencsevégre a minap Beverly Hillsben. Ha valaki lemaradt róla: a színésznő egy helyes mexikói médiamágnással jár.Intim--Összeházasodik Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/intim/20150106-osszehazasodik-iszak-eszti-es-dobrady-akos.htmlMég nem tűzték ki a nagy nap időpontját, de mindketten biztosak az érzelmeikben, így már össze is költözött Eszti és Ákos. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.