Rendőrök lepték el Ralf Schumacher házát – összebalhézott válófélben lévő nejével

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
válás rendőrség családon belüli erőszak Michael Schumacher Ralf Schumacher Cora Schumacher veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ralf Schumacher házához kihívták a rendőröket, miután a szomszédok sikítozást hallottak. Valószínű, Ralf és felesége, Cora csúnyán veszekedett a váláson.

Ahogy a Life.hu is megírta, Michael Schumacher öccse, Ralf és Cora 13 év házasság után beadta a válókeresetet. Az elválás azonban egyáltalán nem békés: megy a vita például Ralf 100 millió eurósra becsült vagyonán, néhány ingatlanon, és 13 éves közös gyermekük felügyeleti joga felett is.

Forrás: AFP/Bertrand Guay

Állítólag kölcsönösen meg is csalták egymást. Cora egy profi bokszolóval szűrte össze a levet, Ralfot pedig az sms-ek buktatták le.

A minap a szomszédok sikítást és üvöltözést hallottak a családi házból és biztos, ami biztos, kihívták a rendőröket. A felek mindketten egymást okolják a kialakult vita miatt, sőt, családon belüli erőszak miatt feljelentést tesznek mindketten – írja a brit Mirror.

Ralf és Cora müncheni ügyvédi irodákat kértek meg, hogy képviseljék érdekeiket a válás során. Addig is 13 éves fiuk, David továbbra is az édesanyjával él.

Testvére balhés válásáról Michael Schumacher, aki menedzsere szerint jobban van, semmit nem tud.

Évek óta csalhatta nejét Ralf Schumacherhttp://www.life.hu/intim/20141001-ralf-schumacher-evek-ota-csalhatta-feleseget-corat.htmlÉvek óta tarthat a viszály Ralf Schumacher és válófélben lévő felesége miatt. A sportoló lapinformációk szerint évek óta csalta az asszonyt. Erre mondják azt, hogy az egyik 19, a másik egy híján 20, ugyanis a korábbi hírek szerint Cora pedig a profi nehézsúlyú bokszolóval, Manuel Charral szűrte össze a levet.Intim--Idegösszeomlást kapott Ralf Schumacher feleségehttp://www.life.hu/intim/20140929-idegosszeomlast-kapott-ralf-schumacher-felesege-cora.htmlAhogy megírtük, Ralf Schumacher és felesége, Cora 13 év házasság után beadták a válópert. Lapinformációk szerint az asszony a profi nehézsúlyú bokszolóval, Manuel Charral szűrte össze a levet.Intim--Niki Lauda: "Schumacher fel fog épülni" http://www.life.hu/drlife/20141122-niki-lauda-michael-schumacher-allapotarol-nyilatkozott-hiszi-hogy-meg-fog-gyogyulni.htmlA hatvanötéves egykor Forma-1-pilóta hisz Michael gyógyulásában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.