Ő lehet Harry herceg új barátnője? Lassan nősülnie kell

Forrás: -
barátnő brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy azt korábban a Life.hu megírta, nincs mese, nősülnie kell Harry hercegnek. Úgy tűnik, az ifjú trónörökös igencsak rajta van a barátnővadászaton. Ismét új lánnyal látták.

Lapinformációk szerint egy szexis, német modellel kavar az öröklési sorrendben negyedik trónörökös. A brit királyi család legnagyobb partyarca korábban Camilla Thurlow-val járt, de állítólag kapcsolatuknak Harry exe, Cressida Bonas miatt vetett véget.

Harry korábbi barátnője, Camilla Thurlow Forrás:

U.K's Sun magazin információi szerint Harry és Anastasia Guseva német modell még novemberben, Abu Dzabiban találtak egymásra, és az este folyamán igen közel kerültek egymáshoz.A herceg egyik ismerőse még azt is elárulta, hogy a buliból is együtt indultak haza...

És Harry herceg új barátnője, Anastasia Guseva Forrás:

Persze sem Vilmos öccse, sem pedig a királyi család nem erősítette meg a híreszteléseket, de mi nagyon drukkolunk, hogy végre a kicsapongó Harry is megtalálja a boldogságot.

Könnyű erkölcsök:

A Life.hu korábbi cikkében összegyűjtötte azokat a szexbotrányokat, melyek megrengették a brit királyi palota falait az elmúlt 20 évben. Kattints a legpikánsabb történetekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.