15 év házasság után válik Patrick Dempsey

Forrás: AFP/Jason Kempin -
Patrick Dempsey házasság válás színész Grace klinika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patrick és Jillian 1999 nyarán házasodtak össze. Azóta három gyerekük született: Tallulah Fyfe 12, az ikrek pedig, Sullivan Patrick és Darby Galen 7 évesek. A pár most mégis külön utakon folytatja.

Sorra érkeznek a rossz hírek Patrick Dempsey háza tájáról. Nem elég, hogy otthagyja a Grace klinikát, most még a házasságának is vége. Felesége, Jillian Dempsey ugyanis a napokban beadta a válási papírokat, így hamarosan hivatalosan is elválnak - tájékoztat a People magazin.

Forrás: AFP/Jason Kempin

Úgy tudjuk, Jillian Fink 15 évnyi, boldognak tűnő házasság után összebékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be férje ellen a keresetet. Lapinformációk szerint az asszony megelégelte Dempsey hatalmas egóját.

Jillian január 15-én posztolta az alábbi képet. Forrás: Instagram/jilliandempsey

A hírek szerint az anya a gyermekekre közös felügyeleti jogot kért, ennek ellenére házassági szerződés híján Dempsey-nek sokba lehet a válás. Sajnáljuk nagyon!

Szexi szülinapos sztárok januárra

Gondoltad volna, hogy az őrülten jóképű Bradley Cooper idén már 40 éves lett? Vagy hogy a tündéri Liam Hemsworth 2015-ben még mindig csak 24 esztendős? Patrick Dempsey pedig 49? Pedig igen. Kattints ide a szülinaposokért!
Ő lehet Harry herceg új barátnője? Lassan nősülnie kellhttp://www.life.hu/intim/20150124-harry-herceg-uj-baratnoje-lehet-a-nemet-szoke-modell-anastasia-guseva.htmlMint ahogy azt korábban a Life.hu megírta, nincs mese, nősülnie kell Harry hercegnek. Úgy tűnik, az ifjú trónörökös igencsak rajta van a barátnővadászaton. Ismét új lánnyal látták.IntimOrigoMég jó, hogy kimaradt a tamponos jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/intim/20150122-a-szurke-otven-arnyalatanak-nyilvan-kimarad-a-tamponos-jelenete.htmlJanuár 20-án bombaként robbant a hír, miszerint a legmeredekebb szexjelenet kimarad A szürke ötven árnyalatából. Nők milliói ijedten kattintottak a rémhírre, miközben végigpörgették az agyukban, vajon melyik rész is lehetett annyira brutális, hogy az már Sam Taylor-Johnsonnál is betegye a kaput. Aztán megkapták a választ.IntimThinkstockHeti szexmenü a belváros szívében: terítéken A szürke ötven árnyalata fogásaihttp://www.life.hu/intim/20150120-konyvbar-restaurant-teriteken-a-szurke-otven-arnyalata-legszexibb-fogasai.htmlMielőtt azon kezdenél agyalni, vajon mikor is etette a regényben Christian Anát kaviárkrémmel megkent pirítóssal, mikor ízleltek bódító máklevest pirított mandulával, vagy éppen a Grey család melyik rendezvényén szolgáltak fel szürke tésztát fokhagymás-tejszínes garnélával, eláruljuk, amit talán még maga E. L. James sem tud élete művéről.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.