Patrick Dempsey Liam Hemsworth ünneplés Justin Timberlake Bradley Cooper Eddie Redmayne születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy az őrülten jóképű Bradley Cooper idén már 40 éves lett? Vagy hogy a tündéri Liam Hemsworth 2015-ben még mindig csak 24 esztendős? Pedig igen.

Amióta csak beköszöntött az ősz, mármint tavaly (szeptember, október, november, december), csokorba szedjük a szülinapos szívtiprókat, hogy ha máshogy nem is, legalább így velük ünnepelhessünk. Jó szokásunkat 2015-ben is folytatjuk, így lássuk hát, kik ünnepelnek januárban!

Bradley Cooper január 5-én lett 40 éves

Annak ellenére, hogy őrült rajongói és imádói vagyunk, minket lepett meg a legjobban, hogy Bradley 2015 első munkanapján a negyedik X-be lépett. Külön érdekesség, hogy a jóképű színész, aki nem is olyan régen minimellbimbót villantott, és a nála 17 évvel fiatalabb menyasszonya, Suki Waterhouse, egy napon születtek. Így persze egészen biztos, hogy együtt ünnepelnek, míg Suki a cuki 23-at, addig Mr. Cooper a bűvös 40-et. Isten éltesse őket!

Forrás: AFP

Bradley Cooper-kartonbabával osztja meg életét egy nő:

Nem Danielle Davies lehet az első, aki elképzelte, milyen lenne megosztani mindennapjait a szexi sztárral. A kétgyerekes édesanya azonban elébe ment vágyainak, és férje jóváhagyásával nem mással tölti hétköznapjait, mint Bradley Cooperrel. Íme ők ketten!

Eddie Redmayne január 6-án lett 33 éves

A csupaszeplő angol fiúcskába, és persze gyönyörű hangjába A nyomorultak mozit követően szerettünk bele, és természetesen azóta is odavagyunk érte. A 33 éves színész, akit leghamarabb Stephen Hawking könnyfakasztó életrajzi filmjében láthatunk majd, korábban megfordult Taylor Swift ágyában is, sajnos azonban a románcuk igencsak rövidre sikeredett. (A lány valószínűleg nyomorultabbul érezte magát ettől, mint a szexi sztár.) Ennek ellenére nem félünk attól, hogy Eddie egyedül ünnepel, december 15-én ugyanis feleségül vette kedvesét, Hannah Bagshawe-t. Sok boldogságot!

Forrás: AFP

Liam Hemsworth január 13-án lesz 24 éves

A 2014-es év legszexisebb pasijának kisöccse is januárban ünnepel, ennek pedig mi különösen örülünk. A szerkesztőség egyik kedvencéről legutóbb akkor írtunk érdemben, amikor csokorba szedtük azokat a dívákat, akiken volt már jegygyűrű, de végül sosem vettek el. Akkor Miley Cyrus kapcsán került be a képbe Liam is, de jobb, ha azt a kapcsolatot mindenki elfelejti, vagy legalábbis jó mélyre elássa az elméjében egyszer és mindenkorra. Csak remélni tudjuk, hogy a bátyjához hasonlóan jóképű színész manapság tényleg Jennifer Lawrence-szel randizik. De psszt, ez még titok! Boldog születésnapot, Liam!

Forrás: AFP

Patrick Dempsey január 13-án lesz 49 éves

Mennyi? Bizony, a Grace klinika máig legszívdöglesztőbb sebészorvosa, aki egyértelműen a mosolyával hódít, a 48 születésnapját ünnepli idén. Úgy tudjuk, Patrick, aki maga is imádja az autósportokat és versenyez is, tavaly producernek állt, és a legendás autóversenyzőről, Phil Hillről forgatott egy sorozatot. Ennek ellenére reméljük, nem hagy fel a színészettel sem, és sokáig gyönyörködhetünk még benne. Isten éltesse őt!

Forrás: AFP

Tévérománcok, amiket imádtunk:

Egy televíziós sorozat népszerűsége a dögös szereplőkben, a meglepő fordulatokban és a humoros párbeszédekben rejlik, de semmi nem izgatja jobban a nézők fantáziáját, mint az, hogy a főhősök szerelmi kapcsolata végül beteljesedik-e. Íme a Life.hu összeállítása, természetesen Patrick Dempsey és Ellen Pompeo történetével.

Justin Timberlake január 31-én lesz 34 éves

Justinnal kapcsolatban manapság kizárólag arról szólnak a hírek, hogy ő és felesége, Jessica Biel első gyermeküket várják. Korábban azonban igen érdekes cikkek is napvilágot láttak az 'N Sync egykori, "smackleveshajú" sztárjáról. Fenn volt ugyanis azon a listán, amit Lindsay Lohan tett közzé egykori ágyasairól, de amikor Cameron Diaz esküvője kapcsán a színésznő múltjában is kutattunk, akkor is Mr. Timberlake-be botlottunk. Egy biztos, hogy 2015-ben Justin kizárólag előre tekint majd, áprilisban ugyanis megérkezik a kisbabájuk. Isten éltessen, Justin!

Forrás: AFP

Januárban ünnepel még:

Mel Gibson, Nicolas Cage, Jeremy Renner, Lewis Hamilton, Orlando Bloom, Jason Bateman és Kevin Costner is. Mindenkinek boldog születésnapot kívánunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.