Fáradt vagy és morcos? Gőzöltesd a vaginádat! Gwyneth Paltrow is ezt teszi

Forrás: AFP -
hormon intim Gwyneth Paltrow gőzölés tisztítás vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fáradt vagy, stresszes, esetleg egy kicsit morcos? Idegesítenek a testszagok? Végre itt a megoldás mindenre. Gőzöltesd a vaginádat!

Több száz éves módszer kapott újra figyelmet, egyelőre az amerikai nők körében hódít leginkább. A kivitelezés nem más, mint hogy forró levegőt fújnak a vaginába, nagyjából ötven dollárért a vaginagőzölő wellnessközpontokban.

Forrás: Thinkstock

Aki aggódik a nemi szerve egészsége miatt, kövesse Gwyneth Paltrow tanácsát, és próbálja ki a gőzös módszert. A színésznő rendszeresen jár egy Los Angeles-i szalonba, ahol egy minitrónra kell ülnie. Többféle gőzt engednek a puncijába, amelyek állítólag kitisztítják a méhét. A kezelés után energikusabbnak érzi magát, és egyensúlyba kerülnek a női hormonok.

Nem Gwyneth az egyetlen híresség, aki furcsa szépségrituálékon vesz részt. Ő egyébként a vaginagőzölés mellett a drága kakaós méregtelenítésre esküszik, néhány híresség a méhlepényét eszi meg, Katalin hercegnő pedig méhméreggel szépül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.