Bréking! Oltár elé vezette 23 évvel fiatalabb nőjét Johnny Depp

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
Bahama-szigetek esküvő házasság eljegyzés Vanessa Paradis otthon Amber Heard Los Angeles Johnny Depp oltár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes források szerint a Bahamákon, mások szerint az 51 éves színész Los Angeles-i otthonában vezette oltár elé 28 éves menyasszonyát.

Ha minden igaz, túl vagyunk az év egyik legjobban várt és egyben leginkább megosztó sztáresküvőjén. A People magazin és az E! Online forrásai szerint Johnny Depp és Amber Heard immár hivatalosan férj és feleség.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Az újdonsült házaspár egyes források szerint kedden tartotta a polgári szertartást az 51 éves színész Los Angeles-i otthonában, a lagzira azonban most hétvégén, Depp Bahamákon vásárolt magánszigetén fog sor kerülni. A Karib-tenger kalózainak sztárja és Amber 2011-ben találkozott egymással a Rumnapló forgatásán, nem sokkal később pedig össze is bútoroztak, majd a lánykérés is megtörtént.

/1502/Ezera201525123915

A nagy sietség miatt fel is merült a pletyka korábban, hogy a 28 éves színésznő esetleg gyermeket vár Vanessa Paradis exétől. Egyelőre sem Depp, sem pedig Heard nem nyilatkozott az esküvőről. Nem először merül fel a titkos lagzi pletykája: néhány nappal ezelőtt egy bizonyos aranygyűrű adott okot a találgatásokra Hollywoodban. Vajon ezúttal tényleg igaz a hír?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.