Újabb titkos sztáresküvő? Johnny Depp és Amber Heard állítólag már férj és feleség

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
házasság Mortdecai Amber Heard titok Johnny Depp aranygyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard titokban összeházasodhattak – legalábbis ezt pletykálják most Hollywoodban.

Január elején még azt rebesgették, hogy Johnny Depp és Amber Heard szakítottak, amit a pár egy szenvedélyes csókkal igyekezett cáfolni. Most pedig arról szólnak a hírek, hogy a párocska titokban összeházasodott. Ezt arra alapozzák, hogy néhány napja egy vadiúj aranygyűrű csillant meg Johnny ujján új filmje, a Mortdecai premierjén – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

A Karib-tenger kalózainak sztárja 2011-ben találkozott először Amberrel egy filmforgatáson, ám csak 2012-ben, a színész válása után kezdtek találkozgatni. 2013-ban összeköltöztek és azóta is együtt élnek. Tavaly pedig megtörtént az eljegyzés is. A sztárpár egyelőre nem kommentálta a házasság hírét. Most akkor gratuláljunk?

Ha már titkos lagzi: legutóbb Cameron Diaz ment férjhez hasonlóan rejtélyes körülmények között.

Megvan a Rising Star első szerelmi tragédiája! Szakított barátnőjével Peter Srámekhttp://www.life.hu/intim/20150126-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-szakitott-baratnojevel-viviennel.htmlPeter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot és egy hatalmas veszekedés után vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.Intim--A tengerpart és a fehér homok sem garantálja a boldogságothttp://www.life.hu/intim/20150124-renee-zellweger-mariah-carey-nick-cannon-eseteben-a-feher-homok-nem-garantalta-a-boldogsagot.htmlGyakran halljuk és irigykedve figyeljük, ahogy a legnagyobb sztárok a világtól távol, egy egzotikus szigeten vagy egy gyönyörű tengerparton mondják ki a boldogító igent. A paradicsomi miliő azonban sok esetben nem garancia a boldogságra, sőt.IntimThinkstock15 év házasság után válik Patrick Dempseyhttp://www.life.hu/intim/20150124-patrick-dempsey-15-utan-elvalik-felesegetol-es-gyermekei-anyjatol-jilliantol.htmlPatrick és Jillian 1999 nyarán házasodtak össze. Azóta három gyerekük született: Tallulah Fyfe 12, az ikrek pedig, Sullivan Patrick és Darby Galen 7 évesek. A pár most mégis külön utakon folytatja.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.