Ernyey Béla házasság család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
38 év. Ennyi a korkülönbség Ernyey Béla és felesége, Dóra között. Bár a kapcsolatuknak a jóakaróik nem adtak sok időt, ők hét év után is nagyon boldogok. Bár nem vágynak rá kifejezetten, egy harmadik személy is beleférne az életükbe.

"Lehet, hogy most néhányan megköveznek, de olyan önző módon élvezzük ezt a nem várt boldogságot, hogy nem nagyon tudom elképzelni egy harmadik személy - egy gyerek belépését az életünkbe. (...) Ám ha Isten úgy akarja, hogy megtaláljon minket egy baba, akkor boldogan elfogadjuk" - nyilatkozta a Story magazinnak a 72 éves Ernyey Béla, aki 66 éves volt, amikor találkozott a 28 esztendős Dórával.

A fiatalasszony azt mondja, ő a szerencsésebb, mert sokkal hamarabb megtalálta az igazit. Ernyeynek erre 66 évet kellett várnia. A szerelmüket nem nézte mindenki jó szemmel. Voltak, akik figyelmeztették őket, ez nem lesz egy hosszú szerelem. "A sors fintora, hogy közülük a legtöbben már nincsenek együtt az akkori párjukkal, míg mi időközben összeházasodtunk és boldogan élünk."

Idősebb nő, fiatalabb pasi - Működhet?

Ha párkapcsolatról vagy házasságról van szó, a konvencionális felállás szerint illik a nőnek néhány évvel fiatalabbnak lenni. A papírforma azonban nem mindig működik, hiszen a történelemben jó néhány olyan sikeres kapcsolat volt, ahol a nő évtizedekkel idősebb volt. A Life.hu korábbi cikkében bemutatta a legfurcsább párokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.