Audrey Hepburn tragikus szerelme – Kiderült a színésznő legféltettebb titka

Forrás: AFP -
házasság Audrey Hepburn szerelem Bill Holden kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Hepburn és Bill Holden szerelme sokáig titok maradt a világ elől. A színésznő teljesen összetört, mikor kiderült a férfi titka.  

Mikor Audrey Hepburn megérkezett a hollywoodi villába, jó oka volt arra, hogy izgatott legyen, hiszen a házban nemcsak az imádott férfi, Bill Holden volt, akivel hatalmas szerelembe esett, hanem a férfi felesége is.

Bill Holdennel 1954-ben forgatott közös filmet Audrey Hepburn. Holdennek felesége volt, mikor viszonyt kezdett Hepburnnel. Egy nemrég megjelent könyv szerint a gyönyörű, művelt színésznő volt Holden feleségének legrosszabb rémálma. A nő tudta, hogy férjének viszonya van Hepburnnel. A férfi teljesen odavolt Audrey-ért, a köztük lévő kémiát mindenhol érezni lehetett. Kapcsolatukat elrejtették a sajtó elől, még úgy is, hogy közös filmjük forgatása alatt intim pillanat közben kapták el őket az öltözőben.

Forrás: AFP

Ha kiderült volna az affér, azonnal vége lett volna Audrey Hepburn karrierjének, és házasságtörőként lett volna elkönyvelve. Egy nap Holden a házukba invitálta Hepburnt, aki először találkozott akkor a férfi feleségével, aki szinte lefagyott, mikor meglátta Audrey-t, a nála 15 évvel fiatalabb, gyönyörű színésznőt.

Hepburn és Holden kapcsolatának hirtelen lett vége, de nem azért, mert a férfi felesége megtiltotta a találkozásokat, hanem mert túl sokszor került szóba, hogy Hepburn gyerekeket akar házasságban élő szerelmétől. Egy beszélgetés alatt a férfi közölte, biztosan nem lehet közös gyerekük, mert néhány éve sterilizáltatta magát a felesége unszolására. Hepburn teljesen összetört. Nem értette, miért várt ennyi ideig a férfi, hogy ezt elmondja neki, és azonnal szakított vele.

Ilyen egy igazi anyuka - videóhttp://www.life.hu/csalad/20150226-a-kisdumasok-anyukakrol-es-apukakrol-beszelnek.htmlMilyenek az anyukák? És az apukák? Ők valóban szeretik egymást? Lehet valakinek egyszerre több anyukája vagy több apukája? És vajon mit csinálnának a Kisdumások, ha egy kicsit a szüleik helyébe léphetnének?CsaládThinkstockVisszavonul Katalin hercegnő - utoljára jelenik meg nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/csalad/20150227-katalin-hercegno-visszavonul-a-nyilvanossag-elol-es-felkeszul-szuletendo-gyermekenek-fogadasara.htmlA második gyermekével várandós hercegnő a szülés előtti másfél hónapját már otthon töltené, hogy a hamarosan érkező kis jövevényre és kisfiára, György hercegre koncentrálhasson.Család--Liptai Claudia: „Kétségbeejtően hamar ki tudok ábrándulni a férfiakból"http://www.life.hu/csalad/20150226-liptai-claudia-szineszno-oszinten-vallott-nemreg-elhunyt-edesapjahoz-es-a-ferfiakhoz-fuzodo.htmlA színésznő őszintén vallott nemrég elhunyt édesapjához és a férfiakhoz fűződő viszonyáról.Család--Áldozatok, akik bátran küzdöttek támadójuk ellenhttp://www.life.hu/csalad/20150219-aldozatok-akik-batran-kuzdottek-tamadojuk-ellen.htmlVajon az áldozatoknak vissza kell támadniuk? Következő listánkban olyanok szerepelnek, akik képesek voltak harcolni saját magukért. CsaládThinkstockÍgy varázsolt pompás otthont a panellakásából Lolahttp://www.life.hu/csalad/20150225-lola-enekesno-es-parja-bence-pompas-otthon-varazsoltak-a-panellakasasukbol.htmlAz énekesnő lakásába belépve simán elfelejti a vendég, hogy egy zord panelházban jár. Lola és párja, Bence kreatívan rendezték be a vasbetonkérót.Család--Tündéri gyermekkori képet posztolt kislányáról Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20150225-madonna-kislanyarol-lourdes-leonrol-tunderi-gyermekkori-kepet-osztott-meg.htmlA popdíva legidősebb gyermeke tavaly októberben töltötte be 18. életévét, a büszke anyuka viszont úgy gondolta, kicsit visszarepíti rajongóit az időben, és megutatja, milyen volt lánya kicsiként.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.