Ciki a céges cumi? Így szexel a magyar a munkahelyén

Forrás: Thinkstock -
irodai munka munkahely szex diploma vágy munkavállalás pásztoróra orgazmus erotika gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb irodai szexkutatás eredményei láttak napvilágot. A felmérést most kivételesen nem a brit tudósok követték el, az online kérdőív válaszai a magyar munkahelyek pásztoróráit és az irodai mosdóban elkapkodott szexszeánszait vizsgálta. Lássuk hát, hogy működik idehaza a céges szex!

Kizárólag kollegiális kufirc kell?

A Jobinfo.hu nem reprezentatív kutatásából (amely 1900, 18 és 65 év közötti álláskereső (60%), illetve állással rendelkező (40%) válaszain alapul) kiderült, a dolgozók 14 százalékával fordult már elő, hogy szexuális kapcsolatba került a kollégájával. Arra is rávilágítottak, hogy az efféle nyitottság leginkább a 36-40 éves korosztályra, a vezető beosztásban lévőkre, illetve a diplomásokra jellemző.

Forrás: Thinkstock

15 felháborító ok, amiért nem szexel az, aki megtehetné című cikkünkben azt írtuk, már csak havi négyszer hancúrozik a magyar. Tettük ezt azért, mert két másik, a 2014-es szexszokásainkat vizsgáló kutatás szerint sokaknak a heti egy sem jön már össze odahaza. (Az adatokat egyébként a Life.hu háziszavazása is alátámasztotta.)

Te hányszor szexelsz egy hónapban?

Ciki a céges cumi?

Az elszomorító adatok ellenére azonban úgy tűnik, irodai berkekben azért mégiscsak tombolnak a hormonok. Annak ellenére, hogy a hazai munkavállalók többsége elítéli a munkahelyi légyottokat, minden 10. magyarnak van ilyen jellegű személyes tapasztalata.

Úgy tudjuk, a munkahelyi szex megítélése nagyon megosztotta a résztvevőket. A válaszadók közel negyede minden formában elítéli, 40 százalékuk csak akkor, ha bármely fél párkapcsolatban él, míg 36 százalék szerint semmilyen formában nem szabad összekeverni a munkát és a magánéletet. Az irodai összebújással kapcsolatban sokkal elfogadóbbak a középkorúak, illetve az idősek, a férfiak, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkezők.

Szexeltél már az munkahelyeden?

Vállalati virgoncok versenyben

A motivációkat elemezve a dolgozók fele számolt be olyan esetről, amikor a munkahelyen elfogadottnál jóval többet fedő, bensőséges főnök-beosztott viszony eredményeként valakit előléptettek, vagy egyszerűen csak jóval magasabb fizetési besorolásba került hasonló feladatkört ellátó munkatársaihoz képest.

Szex a főnökkel!

Férfitípusok, akikkel mindenki ágyba bújik, aztán megbánja című cikkünkben az első számú a főnök, és nem is véletlenül. Ha nálad is szívdöglesztő a vezér, kattints!
Forrás: Thinkstock

Persze a munkahelyen szorosabbra szövődő szálak sokszor nem pusztán egy aktusra terjednek ki. A megkérdezettek majd' háromnegyede ismer olyan embert, aki a munkahelyen került kapcsolatba jövőbeni párjával, ráadásul a felmérésben megosztott személyes történetek legnagyobb hányada is boldog házassággal végződött.

Híres helyek a hetyegésre

A helyszínt tekintve is nagyon változatos esetek fordulnak elő; a beszámolók többsége valamilyen raktárhelyiséget, vagy egy íróasztalt jelölt meg a munkahelyi pásztorórák helyszíneként. Ez utóbbi kapcsán nem ritka, hogy egy nem kedvelt munkatárs, vagy éppen egyenesen a főnök dolgozóasztala a célpont, de az is gyakori, hogy egy új bútordarabot avattak fel a munkatársak.

Kamerapara:

A raktárak esetében többen felhívták a figyelmet arra, hogy kameramentes övezetben célszerű összebújni. Az elmondások alapján ugyanis az irodai együttlétek azért nem maradnak titokban, mert az ipari kamerák lebuktatják az érintetteket. Szóval csak ügyesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.