Jennifer Lawrence Kate Hudson strandolás Chris Martin Coldplay gyerekek hétvége család szerelem Gwyneth Paltrow tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miről maradtunk le? A Coldplay frontembere és a szőke színésznő a lehető legnagyobb egyetértésben strandolt gyermekeikkel a mesés malibui tengerparton.

Az egész világ máris Chris Martin és Kate Hudson hétvégéjéről beszél. Nem véletlenül: a Coldplay zenésze és a vígjáték-színésznő egy teljes napot töltött együtt a hétvégén a meseszép malibui tengerparton, ahová gyermekeiket is magukkal vitték.

Forrás: Northfoto

Teljes volt a családi idill: míg Gwyneth Paltrow exférje a hullámokat szelte szörfdeszkájával, addig a szintén frissen szinglivé vált Kate Hudson a hasát süttette a parton, a színésznő csemetéi, Ryder és Bing pedig a zenész gyerekeivel, Apple-lel és Mosesszel játszottak, később pedig a két család együtt is vacsorázott.

Míg egyesek máris összeboronálták a két hírességek – sőt, korábbi híresztelések szerint éppen Kate miatt lett vége Gwyneth és Chris házasságának –, addig mások nincsenek egészen meggyőződve arról, hogy ez a tengerparton töltött nap valóban az volt, aminek látszott.

És egyébként is, hol van a Coldplay frontemberének állítólagos barátnője, Jennifer Lawrence? No, és mit szól mindehhez a volt feleség, Gwyneth Paltrow, aki nem mellesleg igen jó barátnője Kate Hudsonnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.