Először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Jennifer Lawrence és Chris Martin

buli Harry Styles parti megjelenés Jennifer Lawrence Chris Martin szerelem nyilvánosság Los Angeles születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár továbbra is próbálja titokban tartani kapcsolatát, nemrég azonban együtt érkeztek a One Direction énekese, Harry Styles szülinapi partijára.

Mi is nehezen tudjuk követni, pontosan hol is tart a Jennifer Lawrence-Chris Martin románc. A sztárpár, akik valamikor tavaly nyár tájékán kezdték el kóstolgatni egymást, a legutóbbi fejlemények szerint nagyon is együtt vannak – jelentettük nem sokkal azután, hogy a 24 éves színésznő a híresztelések szerint októberben egyszer kiadta a Coldplay frontemberének útját.

Forrás: AFP

Azóta már sok víz lefolyt, Jennifer és Chris pedig a minap együtt jelent meg Harry Styles Los Angeles-i születésnapi partiján, ahol Cara Delevingne-nel, David Beckhammel és Kendall Jennerrel ünnepelték a One Direction énekesét.

Nem véletlenül próbálja titkolni kapcsolatát Chris Martin: a zenész, aki 10 év után vált el exfeleségétől, Gwyneth Paltrow-tól, nehezen tudja kezelni a ráirányuló figyelmet. Emiatt történhetett nemrég, hogy autójával nekiment, majd elsodort egy lesifotóst – a részletekért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.