Meztelenül napoztatta habtestét a dús idomú Amber Rose

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
napozás Kanye West meztelen kim kardashian Amber Rose meztelenkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pucér testét napoztatta Kanye West nehézbombázó exe, Amber Rose, aki az Instagramon osztotta meg rajongóival nyaralásának legkellemesebb pillanatait. 

Tőle talán kissé szokatlan módon, kezével takarta el a melleit, egy kis mellbimbót azonban így is sikerült villantania. Íme, a kikandikáló intim testrész:

Forrás: Instagram/Amber Rose

A Kim Kardashiannal folyamatosan versengő - szintén platinaszőke - modell viszont nem hagyhatta ki, hogy riválisához hasonlóan ne mutassa meg egy egészen intim szögből a fenekét.

Forrás: Instagram/ Amber Rose

Kanye West minden bizonnyal rajonghat a jól megtermett popókért, hiszen jelenlegi felesége, Kim Kardashian és egykori exe, Amber Rose is eléggé el vannak eresztve fenéktájon. Sőt, Kimhez hasonlóan Amber is előszeretettel mutogatja a hátsóját.

Folytatódik a cicaharc

Amber Rose folyamatosan verseng Kim Kardashiannal, a győzelem érdekében pedig minden eszközt bevet! Legutóbb falatnyi fehérneműben posztolt magáról forró hétvégi fotót. A képet itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.