Van élet a fenekén túl: Kim Kardashian totál meztelenre vetkőzött

Kim Kardashian popsi meztelen magazin fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább is van Kim Kardashian pucér fenekén: előkerültek a valóságshow-sztár teljesen pucér képei. Ezt már tényleg nem lehet fokozni...

Nem hittük volna, hogy a szerdai pucér, olajozott Kim Kardashian-fenék után van több is – pedig nagyon úgy tűnik, hogy igen. A celebmami nem csupán meztelen hátsóját tárta fel a Paper magazinnak: mint utóbb kiderült, mindent, de tényleg mindent megmutatott a lap hasábjain. Mi csak ezt az egyet merjük megmutatni - ha elmúltál 18, a további képekért kattints ide.

Forrás: Paper magazine

Mi több, a magazin állítása szerint Kim ötlete volt, hogy ne csupán azt a híres-hírhedt popsit, hanem az egész testét felfedje a nagyérdemű előtt. Azért kíváncsiak lennénk, a minapi kiakadása után mit lép erre kolléganője, Naya Rivera.

Kim K, a nehézbombázó

Szexvideó, botrányok, valóságshow, majd egy jól irányzott házasság - valahogy így ívelt felfelé Mrs. Kanye West karrierje. A hatalmas hátsójáról ismert Kim Kardashianról szóló cikkünket ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.