Nicki Minaj hozzápréselte neccbe bújtatott melleit mások fejéhez

buli Miley Cyrus Nicki Minaj turné énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túlzás kijelenteni, hogy Nicki Minaj méretes kebleiről szólt a Pinkprint Tour, vagyis az énekesnő koncertturnéjának következő állomása. Nicki harmadik stúdióalbumával járja a világot, a mellei pedig a legtöbb fellépésen és bulin komoly feladatot kapnak. Így történt ez Párizsban is.

A brit Daily Mail információi szerint közeli barátja és munkatársa, a rapper Meek Mill (akivel egyébként állítólag elválaszthatatlanok) volt kénytelen elviselni Minaj óriásdidkóinak fenyegető közelségét.

Forrás: Instagram/NICKIMINAJ

A képek tanúsága szerint a zenész próbált kitérni Minaj melltartóra és bugyira húzott, neccbody-ba préselt teste elől, több, de inkább kevesebb sikerrel. Rémült arcáról bizonyíték is készült:

Forrás: Instagram/NICKIMINAJ

A buliban ott járt Miley Cyrus is, aki kolléganője idomait elnézve úgy döntött, besegít, és alátámasztja Nicki bal mellét:

Forrás: Instagram/mileycyrus

Minaj látszólag jól érezte magát a barátaival, akikkel provokatív pozíciókban fényképezkedett.

Óriáspopsi:

Van egy fotó, amit Nicki Minaj biztosan leszedetne az internetről, ha megtehetné. Lehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. De amíg ez be nem következik, itt egy különleges kép az énekesnő popójáról.
Földi örömök, mennyei élvezetek: burkolózz sötétségbe, és szeretkezz a Föld óráján!http://www.life.hu/intim/20150327-fold-oraja-2015-foldi-oromok-mennyei-elvezetek-burkolozz-sotetsegbe-es-szeretkezz.htmlA Föld órája egy önkéntes, nemzetközi kezdeményezés, melyet 2007 óta minden év márciusának utolsó szombatján tartunk. Hogy neked mi a teendőd? Az, hogy március 28-án 20.30-kor leoltsd a villanyt, kikapcsold a mobilod és a tableted, kilődd a tévét, és leállíts minden felesleges elektromos berendezést. Majd pedig nézz sokatmondóan a párod szemébe, és csábítsd el!Intim--Így viselkednek a férfiak, ha leszbikus nővel találkoznakhttp://www.life.hu/intim/20150328-video-arrol-hogy-viselkednek-a-ferfiak-ha-leszbikus-novel-talalkoznak.htmlKülönös videó készült arról, hogyan reagálnak a pasik, ha megtudják, a nő, akivel épp beszélgetnek, leszbikus. Meghökkentő reakciók és beszólogatások két percbe tömörítve.Intim--Óriásfallosszal fotózkodott Ewan McGregorhttp://www.life.hu/intim/20150328-oriasfallosszal-fotozkodott-ewan-mcgregor.htmlEwan McGregor, aki épp március 31-én lesz 43 éves, különleges fotót posztolt.Intim--Damu Roland már otthon tölti a húsvétot: Bánthatja Vajna Timit?http://www.life.hu/intim/20150328-damu-roland-szabadul-a-bortonbol-mar-otthon-tolti-a-husvetot-vajna-timi-szorong.htmlNéhány nap, és Damu Roland kiszabadul a börtönből, így már a húsvéti ünnepeket is kint tölti.Intim--Botrány! Tilos a menstruáció és vérzés az Instagramonhttp://www.life.hu/intim/20150328-rupi-kaur-kanadaban-tanulo-szikh-kolto-feltotott-egy-sorozatot-az-instagramra-a-menstruaciorol.htmlA Huffingtonpost számolt be arról, hogy amikor Rupi Kaur feltötött egy menstruációról szóló képet az Instagramra, az oldal szerkesztői eltávolították azt. Azóta pedig mindenki erről beszél.IntimOrigoHoppá! A világhírű sztárral, Ed Sheerannel fotózták le Palvin Barbit Ausztráliábanhttp://www.life.hu/intim/20150328-egy-angol-enekessel-ed-sheerannel-fotoztak-le-palvin-barbarat-ausztraliaban-irja-a-daily-mail.htmlPalvin Barbi a 24 éves, angol Ed Sheerannel randizik? Nos, a fiatalokat Sydneyben fotózták le együtt, nem sokkal azután, hogy a férfi egy rádióadásban megerősítette, szakított korábbi barátnőjével.IntimAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.