párkapcsolat szerelem Kapocs Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő és férje, Habony Árpád válását ugyan még nem mondták ki, de Zsóka már túl van a szakításon, sőt, újra szerelmes. 

Zsókának új párja van, akivel nemrég egy benzinkúton le is fotózták őket – írja a Blikk. A szerelmesek állítólag nagyon helyesek voltak együtt, a férfi gyengéden magához húzta és megcsókolta a színésznőt. A napilap megkeresésére Zsóka nem cáfolta a híreket, pusztán annyit kért, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletét.

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

,,Valóban új párom van. Viszont civil, és azt szeretném, ha ezt mindenki tiszteletben tartaná. Szeretnék nyugodt, harmonikus életet élni. A magánéletemet pedig szeretném megtartani magamnak a jövőben is" – mondta Kapócs Zsóka.

Zsóka egy igazi kaméleon

A színésznő mostanában előszeretettel mutatja meg új frizuráit a közösségi oldalán. Tavaly tavasszal még bubifrizurát viselt a szép színésznő, később megmutatta, hogy áll neki a pink haj, pár hete pedig még rövidebb frizurával és vastag keretes szemüvegben szelfizett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.