A csodálatos Pókember Tajvan párkapcsolat forgatás Andrew Garfield szünet szerelem Los Angeles szakítás Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár egyik titkos, ám állítólag annál biztosabb forrása szerint a színészpáros a szakítás szélén áll.

Nagyon reméljük, hogy csak pletyka szintjén igaz a dolog, miszerint Emma Stone és Andrew Garfield 3 éve tartó kapcsolata jelenleg valahol a szakítás szélén áll. Legalábbis ezt állítja egy, a People magazinnak nyilatkozó, a sztárpárhoz közel álló forrás.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Nos, nem nehéz betartani a szünetre vonatkozó szabályokat a párnak: míg A csodálatos Pókember sztárja jelenleg Tajvanon forgatja legújabb filmjét, addig Emma a világ másik felén, Los Angelesben dolgozik egy Bradley Cooperrel közös produkcióján, az Alohán.

Külföldi és magyar sztárok, akik 2014-ben szakítottak

Hogy mi a közös Melanie Griffithben és Antonio Banderasban, valamint Dobó Katában és Gulyás Leventében? Mindkét sztárpáros tavaly döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akik szintén 2014-ben szakítottak egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.