Micsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-t

trailer Brad Pitt mell műtét Ryan Gosling film New Orleans Angelina Jolie Steve Carrell Christian Bale petefészek gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.

Brad Pitt most tért vissza dolgozni az után, hogy hetekig Angelina Jolie mellett volt, aki a mellei eltávolíttatása után újabb komoly megelőző műtétet vállalt. A színész, felesége ápolása után New Orleansba utazott, ahol folytatja legújabb filmjének felvételeit.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Egyre többen teszteltetnek Angelina Jolie miatt

Egy frissen készült felmérés szerint két és félszer több nő veti alá magát genetikai vizsgálatoknak. Az Angelina Jolie-hatásnak elkeresztelt jelenségről ide kattintva olvashatsz bővebben.

A film különben meglehetősen jónak ígérkezik, hiszen Brad Pitt partnerei többek közt Christian Bale, Ryan Gosling és Steve Carell lesznek. A film eredeti címe "The Big Short", de reméljük, hogy hamarosan az alkotás magyar címét is megtudhatjuk, és a trailer is mielőbb megérkezik hozzánk. A mozi egyébként a 2008-as gazdasági világválság eseményeit járja körül.

Eva Longoria és Serena Williams neon bikiniben napozotthttp://www.life.hu/trend/20150408-eva-longoria-es-serena-williams-neon-bikiniben-napozott-miamiban.htmlA két sztár együtt töltötte a húsvét hétvégét Miamiban, ami leginkább abból állt, hogy a medenceparton napoztak neon színű bikiniben.TrendAFPÍgy nyaral felszabadultan Uma Thurmanhttp://www.life.hu/trend/20150408-uma-thurman-a-miami-tengerparton-nyaralt.htmlA 44 éves színésznő Miamiban nyaralt, ahol legtöbbet a strandon lehetett őt látni. Nagyon élvezte a fürdőzést, még azt is bevállalta, hogy a mólóról ugrál a tengerbe.Trend--Mihalik Enikő smink nélkül is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20150407-mihalik-eniko-smink-nelkul-fotozkodott.htmlA modellek és a celebek sem híresek arról, hogy smink nélkül mutogatnák magukat. A gyönyörű magyar modell azonban így is bevállal egy-egy fotót – és milyen jól teszi.Trend--Így már régen láttuk a sztárt! Slamposan mutatkozott Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150407-kim-kardashian-kanye-west-felesege-slamposan-mutatkozott.htmlMióta a férje öltözteti Kim Kardashiant, nem volt rá példa, hogy a celebnő slamposan jelent volna meg. Úgy tűnik, Kanye West hétfőn nem volt otthon, így Kim egyedül öltözött fel.Trend--Dögös fehérnemű kampányban pózolnak a plus size modellekhttp://www.life.hu/trend/20150407-plus-size-modellek-pozoltak-fehernemuben-a-victorias-secret-ellen-folytatott-kampanyban.htmlTovább folytatódik a plus size modellek Victoria's Secret ellen folytatott kampánya. Ezúttal dögös fotósorozattal álltak elő, hogy megmutassák: a szépség nem annyira egyoldalú, ahogyan azt a híres fehérneműmárka hirdeti.TrendOrigo86 éves Instagram-sztár lett az ismert divatmárka arcahttp://www.life.hu/trend/20150407-baddie-winkle-a-nyolcvanhat-eves-instagram-sztar-lett-a-dimepiece-marka-uj-arca.htmlA 86 éves Baddie Winkle idős kora ellenére az egyik legvagányabb "csaj", akit eddig láttunk. Ezúttal egy divatmárka arcaként készültek róla extravagáns fotók.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.