Kiderült, miért lett véres Clintonék ágyneműje

Forrás: AFP/Wesley Hitt -
Monica Lewinsky vér Fehér Ház Hillary Clinton könyv titok Bill Clinton viszony ágynemű veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több öltéssel kellett összevarrni Bill Clinton fejét, miután Hillary Clinton tudomást szerzett a Monica Lewinskyvel folytatott viszonyáról, és válaszként hozzávágott egy könyvet – állítja egy frissen megjelent, botrányszagú könyv.

Kate Anderson Brower, aki korábban az amerikai elnöki hivatalban volt akkreditált tudósító, több száz embert faggatott ki a "The Residence: Inside the Private World of the White House" című legújabb könyvéhez, amelyben többek között a Clinton házaspár hálószobatitkai is felszínre kerülnek – írja az MTI.

Forrás: AFP/Wesley Hitt

Sokan tudni vélték, hogy a felindult first lady, miután tudomást szerzett Bill Clinton és Monica Lewinsky viszonyáról, egy lámpával vágta fejbe a férjét. A tettlegesség eszköze ugyanakkor egy, az ágy melletti éjjeliszekrényen tárolt olvasnivaló volt, emiatt lett véres az elnöki pár ágyneműje.

Az affér lelepleződése után az elnök 3-4 hónapig egy irodai kanapén aludt – derül ki Bower legfrissebb kötetéből.

Megbánta a történteket Monica Lewinsky

Több év hallgatás után először szólalt meg Bill Clinton egykori szeretője - a cikkért kattints ide!

Az amerikai médiában taglalt részletek szerint a Fehér Ház személyzete előtt már sokkal a lelepleződése előtt nyílt titok volt Bill Clinton és Monica Lewinsky 1995-ben kezdődött románca. A komornyikok, szobalányok és virágszállítók fültanúi voltak az elnöki pár veszekedésének is. A first lady, akit a házasságtörés lelepleződésénél is jobban bántott a sajtóhírverés, Roland Mesnier cukrász mokkatortáival vigasztalódott.

Bower más elnöki párok titkait is megszellőztette, többek között John F. Kennedy jól ismert hűtlenkedéseiről is írt, illetve arról, hogy mennyire szeretett meztelenül úszkálni a személyzet női tagjaival. De Carterék vízipipás marihuánafogyasztásáról is beszámolt, és Jimmy Carterről is szót ejt a könyvben, aki állítólag 2 héten át siratta, hogy nem sikerült az 1980-as újraválasztása.

5 félrelépés, amely nem kímélte a sztárfeleségeket

A hűség és a hűtlenség a hírességek életének éppúgy velejárója, mint nekünk, földi halandóknak. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a sztárvilág 5 legbotrányosabb félrelépését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.