Túlságosan vad lett Madonna színpadi csókja – fájdalmat okozott a csókpartnerének

Forrás: AFP -
csók Drake Bell fesztivál vad reakció Madonna feltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna a híres Coachella fesztiválon lépett fel vasárnap. Az énekesnő, aki 56 évesen is állandóan a feltűnést keresi, meglehetősen vad csókot adott egy fiatal zenésznek a színpadon. Szegény fiúnak ráadásul úgy tűnik, hogy komoly fájdalmat okozott a féktelen csókolózás.

Madonna, akinek szexi dalszövegein a gyerekei is kiakadnak, nem bír magával. A legdögösebb amerikai fesztiválon, ahol minden évben rengeteg celeb jelenik meg, a pop nagyasszonya megint hatalmasat alakított: a 28 éves zenészt, Drake Bellt csókolta meg lelkesen és vehemensen a színpadon.

Forrás: AFP

Nehéz eldönteni, hogy a zenész reakciója mit üzen a közönségnek: vagy nagyon fájt neki a csók, vagy teljesen odáig volt, és ezért vágott feltűnően furcsa fejet. Az mindenesetre biztos, hogy a csók eléggé nyálasra sikerülhetett, mert egy törlésre is szükség volt utána.

Íme a videó a nagy csókról!

Brooklyn Beckham igazi partiarc lett http://www.life.hu/trend/20150413-brookly-beckham-tetovalast-villantott-a-coachella-fesztivalon.html A legnagyobb Beckham-fiú, Brooklyn, aki nemrégiben 16 éves lett, tetoválást villantott az év legmenőbb fesztiválján. Trend -- Új frizura! Szabó Zsófi barnára váltott http://www.life.hu/trend/20150413-szabo-zsofi-barna-egyenes-hajra-valtott.html Annak idején, amikor a TV2 Jóban Rosszban című sorozata miatt rövidre vágatta hosszú, szőke haját, a fél ország ledöbbent Szabó Zsófi új külsején. Trend Origo JLo combjai és Scarlett Johansson szuperkarcsú dereka vitte a prímet az MTV Movie Awards vörös szőnyegén http://www.life.hu/trend/20150413-mtv-movie-awards-scarlett-johansson-jennifer-lopez-ruhaja.html Az MTV Movie Awards nem a nagyestélyik gálája, de azért így is láthattunk érdekes, rémes és szerencsére csodás ruhadarabokat is. Mutatjuk is, mely sztárok láttán kaptuk fel a fejünket! Trend -- "Természetes szőke vagyok!" Kate Uptonnak van humora http://www.life.hu/trend/20150412-kate-upton-azzal-viccelodott-instagramjan-hogy-termeszetesen-szoke-mikozben-a-hajat-festik.html Kamerakésznek lenni bizony áldozatokkal jár. Órákig ülönk a fodrásznál, a kozmetikusnál, a sminkesnél. Nincs ez máshogy a világsztároknál sem. Ezúttal Kate Upton mutatta meg, ő hogyan hozza magát formába. És az is kiderült, hogy humora is van... Trend -- Rúzs apró ajkakon - miért ne? Ravasz trükkök Larion Oscar sminkmestertől http://www.life.hu/trend/20150409-smink-ls-szepsegapolas-ruzs-kis-ajkakra-larion-oscar-trukkjei.html Odáig vagy a mámorítóan szép tavaszi rúzsokért, ám túl picinek gondolod az ajkaidat ahhoz, hogy ilyesmit bevállalj? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan viselheted mégis kedvenc tavaszi színeidet – lesd el a profi trükkjeit! Trend Thinkstock Wow! Falatnyi felsőben, melltartó nélkül fesztiválozik Mihalik Enikő http://www.life.hu/trend/20150411-falatnyi-felsoben-fesztivalozik-mihalik-eniko-a.html A Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.