applikáció Coachella társkereső Tinder fesztivál alkalmazás Leonardo DiCaprio lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a világhírű színész telefonján is ott van a népszerű társkereső applikáció, amelyet előszeretettel használ is.

A Tinderen folytatja tovább a csajozását Leonardo DiCaprio – legalábbis egyes értesülések szerint.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A Wall Street farkasa sztárja, aki köztudottan szereti a szép, karcsú, lehetőleg fehérneműmodellként ténykedő hölgyeket, állítólag a minap véget ért Coachella fesztiválon kotyogta ki a dolgot valakinek.

Mi az a Tinder?

Ez volt az a társkereső applikáció, amelyről elsőként a Szocsiban megrendezett téli olimpia kapcsán hallhattunk. Azóta azonban a Life.hu is kiderítette, mit tud ez az app – a tapasztalatokat és a történeteket ide kattintva olvashatod el.
Leonardo DiCaprio kísértetiesen hasonlít Jack Nicholsonrahttp://www.life.hu/news/20140708-leonardo-dicaprio-kopaszodo-hajjal-es-szakallal-ugy-nez-ki-mint-jack-nicholson.htmlLeo mindig is híres volt a jólfésültségéről, nemrég azonban megdöbbentő fotó készült róla, amelyen úgy néz ki, mint Jack Nicholson és egy hobó keveréke. És ez nem egy filmszerep...News--Kit ölelget Leonardo DiCaprio? http://www.life.hu/intim/20150413-leonardo-dicaprio-a-coachella-fesztivalon-olelget-ket-embert.htmlLeonardo DiCapriót a Coachella Music Festivalon kapták lencsevégre, ahogyan egy ismeretlen lányt és egy fiút ölelget. IntimNorthfotoGyönyörű nők és Karib-tengeri hajóút: pillants be Leonardo DiCaprio luxuséletébe!http://www.life.hu/news/20150106-leonardo-dicaprio-egy-luxusjachton-koszontotte-az-ujevet-gyonyoru-nok-tarsasagaban.htmlA 40 éves színész egy dollármilliós luxusyachton köszöntötte az újévet, a pihenéssel egybekötött ünneplés pedig azóta is tart. De mi ez a rémes szakáll?News--Micsoda gárda! Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio egy filmbenhttp://www.life.hu/kult/20140901-robert-de-niro-brad-pitt-es-leonardo-dicaprio-is-szerepel-martin-scorsese-filmjeben.htmlMár elkezdődött a forgatása annak a rövidfilmnek, amelyet az Oscar-díjas Martin Scorsese neve alatt jegyzenek és olyan nagyágyúk szerepelnek benne, mint Brad Pitt, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. Nem semmi!Kult--Leonardo DiCaprio luxuskéglijében laknál? Több mint 1 millióért megteheted!http://www.life.hu/csalad/20150304-leonardo-dicaprio-berbe-adja-a-lakasat-milliokert.htmlLeonardo DiCaprio nem rossz üzletember. Rengeteg pénze van, imád ingatlanokat vásárolni, és bérbe is adja őket. Szívesen eltöltenél egy éjszakát a világsztár házában? Mindjárt eláruljuk, ennek mennyi lenne az ára. Család--Meztelen keblekkel pózol Leonardo DiCaprio hol van, hol nincs barátnőjehttp://www.life.hu/trend/20141210-toni-garrn-leonardo-dicaprio-baratnoje-meztelen-mellekkel-pozol-a-gq-magazinban.htmlBánhatod, Leo! A nagyon szexi Toni Garrn a GQ magazin hasábjai pózol egy szál ciciben.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.