Robert Pattinson boldogság hétköznapi eljegyzés extrém videoklip Los Angeles Tahliah Debrett Barnett fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és barátnője Los Angelesben sétálgattak nagy boldogságban. A randi hevében még egy fagyit is elnyalogattak.

Robert Pattinson tavaly ősszel jött össze Tahliah Debrett Barnett énekesnővel, aki egy egészen érdekes személyiség - elég csak ránézni a videoklipjeire.

Kristen Stewart egykori szerelme állítólag már el is jegyezte Tahliat. A hírt ők ugyan még nem erősítették meg, de a fotóriporterek mindent megtesznek, hogy kiderítsék az igazságot. Az énekesnő azonban annyi gyűrűt visel, hogy nehéz kiszúrni azt az egyet – a Daily Mail szerint pedig az is ott van.

Forrás: Northfoto

Egyébként érdekesen fest egymás mellett a szerelmespár: Robert Pattinson teljesen hétköznapi kinézetétől igencsak elüt az énekesnő extrém szerelése.

Mi mindenesetre szeretjük a boldog párokat, és ők annak látszanak ezeken a képeken, úgyhogy sok örömet kívánunk nekik!

Felvállalja leszbikusságát Kristen Stewart?

Már egy éve annak, hogy először felmerültek a hírek Kristen Stewart másságáról - ezúttal ismét kézenfogva látták barátnőjével, Alicia Cargile-el. Olvasd el a Life.hu cikkét a párról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.