Öreg Clooney nem vén Clooney - A szülinapos George az élet császára

George Clooney ünnep Amal Alamuddin szülinap Amal Clooney születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbitális szerkesztői hiba lett volna, ha a Szexi szülinapos sztárok májusra című cikkbe nem kerül be Mr. Clooney, aki május 6-án tölti be 54. életévét. Nem lehet eleget hangsúlyozni, mennyire örül a szívünk most, hogy a világ leghíresebb agglegényeként aposztrofált színész tavaly megtalálta a szerelmet, és oly sok kaland, illetve ágyas után végre férjként ünnepel. Még ha nem is a mi férjurunkként, akkor is...

George Timothy Clooney, igen ez a középső neve, 1961. május 6-án született. A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, aki nem mellesleg rendező, producer és forgatókönyvíró is, továbbá az ENSZ békenagykövete, idén először már nem szingliként ünnepel, hanem boldog férjként. Tavaly nyáron ugyanis feleségül vette szerelmét, Amal Alamuddint. "Hogy milyen érzés házasnak lenni? Átkozottul jó!" - nyilatkozta utána, mi pedig szomorúan vettük tudomásul, hogy bizony lemaradtunk George-ról.

Forrás: AFP

Mielőtt azonban kimondta volna a boldogító igent, összeszedtük, kik voltak a korábbi szerelmei, vagyis a kis ő-i a nagy előtt. A földkerekség legszexisebb agglegényének ugyanis közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja álmai asszonyát. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Akkor minden Amal Alamuddinról szól, most azonban ismét az érdekel minket, hogy kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig a combjuk közt tarthatták, a kezük közül azonban mégiscsak kicsúszott a dögös sztár. Nézzük hát sorban:

Stacy Kiebler: 2011-2013

Forrás: AFP

2013 júliusában számoltunk be róla, hogy Clooney és tökéletes alakú barátnője, Stacy Kiebler szakítottak. Az egykori modell és birkózólány a hírek szerint két év együtt járás után szorosabbra akarta fűzni a kapcsolatot párjával, George azonban inkább menekülőre fogta a dolgot. Stacyt látszólag nem annyira viselte meg az elválás, a szakításukat követő hetedik hónapban ugyanis hozzáment egyik barátjához, egy milliomos vállalkozóhoz.

Elisabetta Canalis: 2009-2011

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Az olasz lány és a szexi színész szakításáról 2011 júniusában számoltunk be. Akkor így írtunk George-ról: "Clooney megint dobbantott, és faképnél hagyott egy gyűrűre és hírnévre igen éhes, harmincas hölgyet". Állítólag a válóokok között szerepelt, hogy az akkor harminckét éves modell és műsorvezető csúnya szexbotrányba keveredett, ráadásul azt pletykálták róla, hogy Clooney előző barátnőihez hasonlóan ő sem vetette meg a fizető férfivendégeket. De az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne.

Sarah Larson: 2007-2008

Forrás:AFP/Frazer Harrison

George és Sarah Larson az Ocean's Thirteen című film premierjén ismerkedtek össze 2007 júniusában. A lány akkor pincérnőként dolgozott Las Vegasban, a színészt azonban ez egyáltalán nem zavarta. Olyannyira nem, hogy 2008-ban például vele jelent meg az Oscar-gálán is, amikor oda korábban soha nem vitt kísérőt. Kapcsolatuk végül azért futott zátonyra, mert Sarahról előkerült egy-két kompromittáló fénykép és videó.

Krista Allen: 2002-2006

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz

Úgy tűnik, Larson esetében már ismételte magát a történelem, ugyanis Clooney korábbi viszonyának is a nő titkolni kívánt pornós múltja vetett véget. A páros se veled, se nélküled kapcsolatáról 2002-ben így írt az Origo: "A 41 éves Clooney állítólag nemrégiben szakított a 30 éves Allennel, mert kiderült róla, hogy a modell régebben pornófilmekben is szerepelt, és a sztár féltette a jó hírét, ugyanis a sajtó hosszasan csámcsogott az eseten".

Lisa Snowdon: 2000-2005

Forrás: AFP/Kevin Winter

Se veled, se nélküled kapcsolat volt az is, amit a színész brit modell kedvesével ápolt 2000 és 2005 között. Ők ketten egy reklámfilm forgatásán találkoztak és szerettek egymásba, a lány elmondása szerint azonban viszonyuk utolsó évében egyáltalán nem szexeltek egymással. Lisa pedig állítólag félt, hogy ha a hollywoodi sztárral marad, örökre le kell mondania az élvezetekről...

Celine Balitran: 1996-1999

Forrás: Northfoto

Nem Larson volt tehát a szexi Georgie egyetlen pincérnője sem. 1996-ban Párizsban ugyanis a színész beleszeretett egy francia jogászhallgatóba, aki követte is őt Los Angelesbe. Persze George, aki 1999-es szakításukkor még csak 38 éves volt, természetesen az agglegényéletet választotta. Celinnek pedig nem maradt más lehetősége, visszatért a szülőhazájába.

Karen Duffy: 1995

Karen és George 2010-ben Forrás: Northfoto

Mr. Clooney 1995-ben randizott a modellként, televíziós személyiségként és színésznőként is ismert Karennel. Annak ellenére, hogy a kapcsolatuk tiszavirág életű volt, abban ez évben együtt jelentek meg az Emmy-gálán. A híresztelések szerint a páros azóta is baráti kapcsolatot ápol.

Kimberly Russell: 1993-1995

Forrás: Northfoto

Egyes portálok szerint George és Kimberly 1993 és 1995 között jártak, mások azonban azt állítják, hogy mindössze körülbelül 10 hónapot voltak csak együtt. Ők is egy reklám forgatásán jöttek össze, a rossz nyelvek szerint azonban a színész csak a válása után keresett vigaszt a fiatal színésznőnél.

Talia Balsam: 1989-1993

Forrás: Northfoto

Igen kevesen tudják, de az örök agglegényként aposztrofált Clooney nem először lép Isten színe elé. 1989 és 1993 között ugyanis házasságban élt Talia Balsam színésznővel, akivel a hírek szerint 1984-ben kezdett randizgatni. Később aztán gyakran említette interjúkban, hogy a házasság intézményét nem neki találták ki. Úgy tűnik, mostanra megváltoztatta a véleményét.

Kelly Preston: 1987-1989

George Clooney és Kelly Preston. Forrás: Northfoto

Ők ketten 1987-ben kezdtek randizni, 1988-ban költöztek össze, 1989-ben pedig már szakítottak is. A kapcsolat végeztével George azonnal oltár elé vezette következő barátnőjét, Taliát, Kellyt azonban sosem akarta... Végül a színésznő Clooney helyett John Travolta felesége lett.

Akik még megvoltak George Clooneynak:

Dedee Pfeiffer (Michelle Pfeiffer testvére), Lucy Liu, Charlize Theron, Renée Zellweger, Teri Hatcher, Paris Hilton és Monika Jakisic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.