Pamela Anderson meztelenül kampányol az állatokért

kampány felkérés meztelen PETA Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem először dobja le a ruháját nemes célért. Ezúttal is szívesen pózolt meztelenül az állatvédelemi tevékenységükről híres PETA felkérésére.

Pamela Andersonról már kiderült, hogy nagy állatvédő, és bármikor fel is emeli a hangját, illetve fotózkodik az érdekükben.

A PETA ezúttal is a színésznőt kérte fel legújabb kampányához. Az egykori Baywatch-sztár Hitchkock híres filmjének, a Pszichónak egyik jelenetét rekonstruálta, mellyel a vega életmódra bíztatja az embereket. A füdőkádban sikítós fotó szerint ugyanis az állatfarmok az ország vízkészletének felét elhasználják, így a rövidebb fürdés nem lesz megoldás a vízkészlet hiányára.

Forrás: peta.org

Gyerekként megerőszakolták Pamela Andersont

Saját alapítványnak - a Pamela Anderson Foundationnek a rendezvényén beszélt arról Pam, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett gyerekként. És nem is egyszer. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.