Rihanna és Karim Benzema egy pár?

Forrás: Northfoto -
focista Karim Benzema Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellentétes hírek keringenek a világban arról, hogy kivel is osztja meg hálószobáját a gyönyörű, barbadosi énekesnő. Úgy tudni, már nem Leo melegíti Rihanna ágyát. No, de akkor ki?

Karim Benzemáról akkor írtunk legutóbb, amikor a tavalyi focivébé kapcsán csokorba szedtük a TOP 20 legdögösebb játékost. Lapértesülések szerint mostanra a Real Madrid támadója és a szépséges énekesnő egy párt alkotnak. Ráadásul már egy közös fotó is készült róluk:

Forrás: Northfoto

Ilyen ruhákat tervezett a fiatal ex-prosti:

Két évvel ezelőtt beszámoltunk az akkor mindössze húszéves Zahia Deharról, korábban több focistával is viszonyt kezdett, majd pedig kamatoztatta az afférjaiból befolyt összeget és divattervező lett.

A történet szeirnt Zahia tizenhat éves volt mindössze, amikor összejött a francia focistával, Franck Ribery-vel, később pedig pénzért szexelt Karim Benzema és Sidney Govou focistákkal is. Viszonyai pár éve komoly botrányt kavartak, Zahia azonban eldöntötte: ő bizony hírnevet szeretne, nemcsak prostiként, de divattervezőként is. A történetről itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.