Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébén

Juan Mata Sergio Ramos focivébé fociVB Cristiano Ronaldo Olivier Giroud Claudio Marchisio Xabi Alonso Neymar Gerard Piqué sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu összegyűjtötte már a legcukibb focistaapukákat, a legdögösebb WAG (Wives And Girlfriends) mamikat, és listáztuk már a legtrendibb játékosokat is. Most a brazíliai focivébé legszexibbjei következnek, édes kisbabák és gyönyörű barátnők nélkül. Egyenesen a gyepről, izzadtan és fáradtan, úgy, ahogyan a tévében is látjuk őket.

1. Olivier Giroud (Franciaország)

Sokáig Yoann Gourcuff volt a franciák legjóképübbike, már ha van ilyen szó, Giroud érkezésével azonban azonnal hozzá szállt ez a megtisztelő cím.

Forrás: AFP

Az Arsenalból érkező csatár még csak 27 éves, de 2013 nyara óta már boldog apuka. Itt megnézheted, hogyan gügyög Olivier gyönyörű kislánya. Itt pedig egy újabb képet tekinthetsz meg róla:

Forrás: AFP

2. Claudio Marchisio (Olaszország)

Sajnos a csoportkörökből nem jutott tovább Olaszország nemzeti válogatottja, a fociszerető csajokank azonban volt alkalmuk megcsodálni Marchisiót, a Juventus 28 éves középpályását.

Forrás: AFP

A dögös olasz nők ezreinek bánatára már kétgyermekes apuka, és 2008 óta boldog férj is. Ettől még ugyanolyan jó volt őt bámulni a tévében. Íme Claudio munka közben:

Forrás: AFP

3. Cristiano Ronaldo (Portugália)

Sokan ugyan nem rajonganak a portugál csapat és a Real Madrid sztárjáért, az azonban vitathatatlan, hogy a mimózalelkű C. Roni testfelépítése tökéletes, így persze álszentség lett volna őt kihagyni a felsorolásból.

Forrás: AFP

Ronaldo számtalan gigacég reklámarca, címlapszár, stílusikon, Irina Shayk büszke párja, és nem utolsó sorban gondos édesapa is. Sajnos ő is búcsúzni kényszerült a 2014-es vébétől, mielőtt azonban hazautazott volna, rúgott egy gólt, és megmutatta kidolgozott felsőtestét is.

Nézd meg Cristiano Ronaldót és kedvesét meztelenül a Vogue címlapján! Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

4. Beto (Portugália)

Ha már a luzitánoknál tartunk, meg kell említenünk a válogatott kapusát is. Betot, aki a tévén keresztül leginkább a fiatalkori Jean Renora hasonlít, azért is szeretjük, mert ország, világ előtt vállalja az érzelmeit. Amikor a Ghána elleni meccsen már tudva levő volt, hogy Portugália nem jut tovább a nyolcaddöntőbe, Beto vigasztalhatatlan volt, pedig ő is mindent megtett csapata sikeréért. Apró vigasz, de a mi összeállításunkban mindezek ellenére helyet kapott.

Forrás: AFP

5. Adam Larsen Kwarasey (Ghána)

Ha már a hálóőröknél tartunk, meg kell említenünk Kwaraseyt is, aki a ghánai együttest erősítette. Sajnos ők is búcsúztak a csoportmeccseket követően, de így is elég időnk volt arra, hogy szemrevételezzük a jóképű kapust. A 26 éves játékos Norvégiában született, norvég édesanyja és ghánai édesapja révén két útlevéllel is rendelkezik. Ha épp nem a válogatottban szerepel, akkor egy norvég csapatban játszik.

Forrás: AFP

6. Gerard Piqué (Spanyolország)

Piqué a világ legtöbb női magazinjában zászlóshajója az ilyesfajta összeállításoknak, így persze a Life.hu listájának is alapembere. A címvédő spanyol csapat és az FC Barcelona sztárja sem élte túl a csoportköröket, de így legalább előbb találkozhatott kedvesével, Shakirával és imádnivaló kisfiával, Milannal is.

Forrás: AFP/Nicolas Asfouri

7. Neymar (Brazília)

Ha már körülnéztünk az FC Barcelona háza táján, muszáj megemlítenünk a brazil csapat sztárját, Neymart is. A 22 éves, és a Wikipedia információi szerint mindössze 64 kilós klasszisról számunkra ugyan nem az ugrik be, hogy milyen elképesztően szexis, a világ más tájain azonban több millióan gondolják ezt.

Forrás: AFP

A fiatal sztárfocista hazájában elképesztő népszerűségnek örvend. Brazíliában ő van a buszok oldalán, ő mosolyog vissza az óriásplakátokról, és természetesen az újságok címlapjairól is. Legutóbb például Gisele Bündchen oldalán feszített a brazil Vogue-ban. Kedvese pedig az egyik leggyönyörűbb brazíliai modell, Bruna Marquezine, akiről korábban itt írtunk bővebben.

Forrás: Facebook/Neymar Jr.

8. Dries Mertens (Belgium)

A belga válogatott középpályása ugyan csak 169 centi magas, ennek ellenére szórja a gólokat. Kulcsszerepet játszott abban, hogy Belgium a nyolcaddöntőbe jutott, és ha esélyt kap, egész biztosan a végsőkig küzd majd hazájáért. A 27 éves játékos, ha épp nem a válogatott színeiben lép pályára, az olasz Napoliban játszik, korábban pedig a holland és belga csapatokat erősített.

Forrás: Facebook/Dries Mertens

9. Sergio Ramos (Spanyolország)

Ki másra gondolhattunk volna a Kiestek a spanyolok! De hogyan legyünk szomorúak, ha ilyen hasat kapunk cserébe? című cikkünkben, mint Sergio Ramosra? A spanyol védő igazán szemünkre való kockás hassal rendelkezik, így természetesen helyet kellett, hogy kapjon összeállításunkban. A Real Madrid játékosa csapattársához, Iker Casillashoz hasonlóan nemrég lett édesapa, így annak ellenére, hogy hamar kipottyantak a világbajnokságból, lesz, aki mosolyt csal majd a szomorú spanyol jóképű arcára.

Forrás: AFP

10. James Troisi (Ausztrália)

Troisi, az Atalanta és az ausztrál labdarúgó válogatott középpályása, 1988. július 3-án látta meg a napvilágot, így pont a napokban ünnepli 26. születésnapját. Sajnálatára az ausztrál csapat sem jutott be a legjobb 16 közé, három vereséggel búcsúztak a világbajnokságtól. A Life.hu azonban ennek ellenére sem megy el mellette szó nélkül.

Forrás: Facebook/James Triosi

11. Panagiotis Kone (Görögország)

Ő a görög válogatott félistene címmel írtunk már Panagiotisról, akkor így emlegettük a 25 éves játékost: "Kone támadó középpályás poszton játszik és nem a kisfiús arcú pasik közé tartozik, hanem a vérbeli férfiak kategóriáját erősíti. Sok tetkója ne ijesszen meg!" A vad görög hazája egyébként egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel jutott a nyolcaddöntőbe.

Forrás: AFP

12. Juan Mata (Spanyolország)

Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, A férfiak a németeket, a nők a latin focit játszó csapatokat szeretik a focivébén. Ez annyira igaz, hogy itt egy újabb spanyol játékos, akit kötelességünknek éreztünk bemutatni a 20 legszexisebb pasi között. A 26 éves Mata Spanyolország válogatott keretének tagja, azonban nem sok babér termett neki ezen a vébén. Részt vett már a 2010-es világbajnokságon és a 2012-es EB-n is, azonban a legutóbbi kontinensviadalon sem kapott túl sok játéklehetőséget. Mi azért csípjük őt is.

Forrás: Facebook/Juan Mata

13. Sergio Romero (Argentína)

Akár a helyes kapusok vébéjének is kikiálthatnánk az idei bajnokságot, a portugál Beto és a ghánai Kwarasey után ugyanis itt van a 27 esztendős Romero is, az argentin csapat hálóőre. Zárójeles megjegyzés, hogy Iker Casillas, Joe Hart és Júlio César a spanyol, az angol, illetve a brazil válogatottak kapusai csak helyhiány miatt nem fértek be a TOP 20-ba.

Forrás: AFP

14. Karim Benzema (Franciaország)

A Real Madrid több jóképű játékosa is képviselteti magát Brazíliában, így természetesen Benzema is. A 26 éves sztár a franciaországi Lyonban született, eredetileg azonban algériai származású. Mivel remek gólvágó, alapvetően csatárként jegyzik, de képes szélsőként is játszani. A franciák két győzelemmel és egy döntetlennel nyerték az E csoportot és jutottak a legjobb 16 csapat közé.

Forrás: AFP/Franck Fife

15. Wesley Sneijder (Hollandia)

Exmadridista a hollandok középpályása, Sneijder is, aki 2007 és 2009 között erősítette a királyi gárdát. Most, ha nem a válogatottban játszik, a Galatasaray csapatában lép pályára. Sajnos a 30 éves klasszisnál sincs már esélyünk, ugyanis kedvese, aki színésznőként és modellként is tevékenykedik, és akit 2009-ben az FHM a legszexibb nőnek választott, igencsak dögös. Őt itt mutattuk be korábban.

Forrás: AFP

16. Xabi Alonso (Spanyolország)

Úgy döntöttünk, megengedünk magunknak még egy spanyol hímet, ugyanis aligha tudtunk volna nyugodtan aludni, ha kiebrudáltuk volna Xabi Alonsót a legszexisebbek körül. A 32 éves, Vörösszakáll becenévre is hallgató középpályás nem csak stílusos és jóképű, hanem szerető, odaadó apuka is.

Forrás: Facebook/Xavi Alonso

Mindkét gyermeke születéskor jelen volt, kihagyva ezzel fontos rangadókat és vállalva az összetűzést vezetőedzőivel. Ugyanez nem mondható el például az otromba és nem annyira okos Balotelliről, aki kislánya, Pia születésekor épp egy hozzá tökéletesen passzoló, butafejű modellel, Fanny Negueshával randizott, akinek testéről itt értekeztünk korábban.

17. Kyle Beckerman (U.S.A)

Aki szereti a rasztás pasikat, egész biztosan észrevette az amerikai csapat középpályását, a 32 esztendős Beckermant. Ezzel a hajkoronával ugyan nehéz lehet focizni, de Kyle-nak látszólag nem okoznak problémát a tincsei. Együttese a csoportkörben kiütötte Portugáliát, így jutott a nyolcaddöntőbe.

Forrás: AFP

18. Thomas Vermaelen (Belgium)

A belga hátvédet a külföldi portálok egyenesen Jude Law-hoz hasonlítják, mi azonban nem találtunk róla olyan fotót, amelyen érdemi egyezéseket fedezhettünk volna fel a két sztár között. Szerintetek a 28 éves Arsenal játékos hasonlít a Zimány Lindát ittasan lekapó Law-hoz?

Forrás: AFP

19. Glen Johnson (Anglia)

Anglia sem brillírozott ugyan ezen a vébén, de elhozott nekünk egy tündéri, háromgyermekes apukát, Gerrardot, és a Liverpool egyik helyes focistáját, Glen Johnsont is. A D csoport ugyan kifogott rajtuk, de mi örültünk, hogy láthattuk őket játszani.

Forrás: Facebook.com/GlenJohnson2Official

20. Alexis Sánchez (Chile)

Chile együttese szépen menetelt a B csoportban, a nyolcaddöntőben pedig tartani tudta a hazai brazil csapatot is. Sanchez is tizenegyest hibázott, amikor a bentmaradásért küzdött a chilei csapat, így sajnos sem őket, sem pedig az FC Barcelona támadóját nem láthatjuk már a vébén.

Forrás: AFP
Pasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt?http://www.life.hu/intim/20140625-focivebe-2014-futball-vilagbajnoksag-parkapcsolat-feleseg-baratno-feladatok.htmlNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére? című cikkünkben alaposan körüljártuk, mit tehet és mit nem az a nő, akinek a pasija őrült focirajongó, aki egyet sem hagy ki a 2014-es brazíliai világbajnokság összecsapásai közül. A Life.hu most annak is utánajárt, hogy mit gondolnak minderről a férfiak.IntimŐk az idei vébé legcukibb apukái és sztárcsemetéihttp://www.life.hu/csalad/20140620-cristiano-ronaldo-gerard-pique-iker-casillas-claudio-marchisio-a-legcukibb-apukak.htmlKorábbi cikkünkben már bemutattuk a legszebb testű sztárfeleségeket, így most a legcukibb babák és focistacsemeték következnek. A Life.hu összeállításában kizárólag olyan papák játszanak, akik jelenleg ott vannak a brazíliai vébén. Így Harper Beckham akármennyire is cuki, ebből a körből sajnos kimarad.Család--Ők az idei vébé legjobb testű focistafeleségeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140612-cristiano-ronaldo-neymar-mario-balotelli-irina-shayk-bruna-marquezine-a-legszebbek.htmlUgyan a világbajnokság játékosai elképesztően trendik, néha a focistafeleségekre nagyobb figyelem terelődik, mint a füvön izzadó sztárokra. Így persze érthető, ha mindent megtesznek azért, hogy tökéletesen nézzenek ki. Íme a 2014-es vébé gazellatestű WAG-jei (Wives And Girlfriends) és a titkok, melyekkel megőrzik hibátlan alakjukat.Ez Zsír!OrigoNem szexel velem a meccsek miatt: rámehet egy kapcsolat a focivébére?http://www.life.hu/intim/20140614-focivebe-szex-es-szexhiany-problemak-a-meccsek-alatt-deaki-timea-segit.htmlDübörög a focivébé, zajlanak a meccsek, otthon azonban gyűlnek a viharfelhők. Lehetnek ugyanis akármilyen szexi félistenek a pályán, nem minden nőnek fűlik a foga napi két-három meccs végignézéséhez. Aki pedig nem rajong a futballért, nem szívesen statisztálja végig a világbajnokságot. Deáki Tímea párterapeuta segít, hogyan vészeljük át ezt az egy hónapot.Intim--Ők az idei vébé legstílusosabb sztárfocistáihttp://www.life.hu/trend/20140609-cristiano-ronaldo-real-madrid-xabi-alonso-sergio-ramos-a-legstilusosabb-focistak.htmlAz idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.TrendOrigoÍme a focivébé legszebb focistafeleségei és sztárpárjaihttp://www.life.hu/intim/20140609-gerard-pique-shakira-lionel-messi-cristiano-ronaldo-es-focistafelesegeik.htmlSzexelhetnek vagy sem a futballisták a focivébén című cikkünkben sorra vettük, mely nemzetek nem vihetik magukkal párjaikat Brazíliába, és kik azok, akik szabadon üzekedhetnek a bajnokság alatt. Akinek engedik, az biztosan magával viszi szerelmét, így sztárfeleségekből egész biztosan nem lesz hiány. Nézzük hát a 2014-es viadal focistabarátnőinek keretét!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.