Amber Rose és barátnője cicivillantással ünnepelte a melegek házassághoz való jogát

Forrás: Instagram/ Amber Rose -
mell Amber Rose meleg házasság randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap esti BET Awardsra a botrányhősnő egyik barátnőjével érkezett. A csajok szépen összeöltöztek, és a melleiket is mindketten kipakolták.

A szívesen meztelenkedő Amber Rose, aki a rossz kurvaságról írt könyvet, a ma esti randijának titulálta a barátnőjét, Blac Chinat, akivel a BET Awardson jelentek meg kéz a kézben, hogy „a szerelem győzelmét és a házasság egyenlőségét ünneplejék.” Legalábbis a híresség így fogalmazott Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/ Amber Rose

Forrás: Instagram/ Amber Rose

Világszerte ünneplik: egész Amerikában legális lett a melegházasság

A CNN tájékoztatása szerint a meleg pároknak alkotmányos joga, hogy a törvény előtt házasságot köthessenek - így határozott pénteken az Amerikai Egyesült Államok. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Újabb x-faktoros szerelem van kibontakozóban?http://www.life.hu/intim/20150629-benji-az-x-faktor-harmadik-helyezettje-es-krizsma-gwendolin-vajon-egy-part-alkot.htmlEgyre többen biztosak abban, hogy a 17 esztendős Benji, az X-Faktor harmadik helyezettje, és egykori vetélytársnője, a 20 éves Krizsma Gwendolin bizony egy párt alkotnak.Intim--Szülinapos sztárok júliusra – Isten éltesse az urakat!http://www.life.hu/intim/20150628-juliusi-szilinaposok-tom-cruise-douglas-booth-chace-crawford-josh-hartnett-jason-statham.html2015 egy különleges év, július pedig egy különös hónap, méghozzá abból a szempontból, hogy sokkal több hírességet számlál, mint korábbi hónap-összeállításaink. És hogy mitől is olyan furcsa? Nos, mert 80 éves lesz Donald Sutherland, és 26 esztendős az a Daniel Radcliffe, akit körülbelül tízévesen ismertünk meg... IntimPert vesztett Gina Lollobrigida házasságszédelgőnek mondott férjével szembenhttp://www.life.hu/intim/20150628-pert-vesztett-gina-lollobrigida-hazassagszedelgonek-mondott-ferjevel-szemben.htmlPert vesztett Gina Lollobrigida házasságszédelgőnek mondott férjével, Javier Rigau barcelonai üzletemberrel szemben - értesült az EFE spanyol hírügynökség.Intim--Megdöbbentő! Pornót forgatott 7 és 11 éves lányával egy anya (18+)http://www.life.hu/intim/20150628-pornot-forgatott-7-es-11-eves-lanyaval-egy-anya.htmlPornót forgatott 7 és 11 éves lányával egy padovai anya. IntimThinkstock15 dolog, amitől szexinek érezheted magadhttp://www.life.hu/intim/20150626-onbizalom-voros-ruzs-noiesseg.htmlEgy nő számára létszükséglet, hogy szépnek és szexinek érezze magát. Ha a Life.hu tanácsai közül már hármat megfogadsz, a te önbizalmad is meg fog nőni.IntimOrigoTinder-királylány és a szőke herceg profilképe - Ezért húzzuk jobbra, aki tetszik?http://www.life.hu/intim/20150625-ezert-huzzuk-jobbra-a-tinderen-annak-a-kepet-aki-tetszik-nekunk.htmlAki valaha használta már a Tinder nevű, ismerkedésre (vagy inkább gyors szexre?) szolgáló okostelefon-alkalmazást, tudja, hogy jobbra kell húzni a kijelzőn annak a fotóját, akit szívesen megismerne a valóságban is. De hogy mi alapján szívecskézünk vagy ikszelünk valakit? Jim Davies kanadai szakértő elárulta.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.