Jennifer Garner mégsem viseli túl jól a válást

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Ben Affleck Jennifer Garner szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár nemrég jelentette be, hogy tíz év és három gyerek után elválnak, ám az egészen biztos, hogy jó ideig még nem tudnak végleg elszakadni egymástól. 

Nemrég még úgy tűnt, Ben Affleck az, akit sokkal jobban megvisel a szakítás, pár napja ugyanis rémes állapotban fotózták le a színészt. Akkor még azt hittük, Jennifer jól van, ám a róla készült legfrissebb fotó ezt igencsak cáfolja. A színésznő ITT jól láthatóan szomorú, komor, ám a jegygyűrű még mindig ott van a kezén. Vajon csak a hivatalos válás után szabadul meg az ékszertől, netán szerinte van még esély a békülésre?

Amikor még dúlt a szerelem Forrás: AFP/Jason Merritt

Mialatt Jennifer szomorkodik, Ben a válás bejelentése óta először vett részt hivatalos eseményen. A színész a Comic-Com-on népszerűsítette a hamarosan mozikba kerülő filmjét, a Batman vs. Superman-t. ITT meg is nézheted, hogy festett a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.